Φαίη Σκορδά: Ποιοί μένουν, ποιοί φεύγουν από το “Πρωινό” της!

Ιδιαίτερος ντόρος έχει δημιουργηθεί σήμερα, μετά την… όλο μυστήριο ατάκα-φωτιά της Φαίης Σκορδά, η οποία ακούστηκε στον αέρα του “Πρωινού” της και αφορούσε στους συνεργάτες της.

Βλέπεις λατρεμένη σήμερα έπεσε η αυλαία της εκπομπής στο πλατό, μιας κι αύριο η γνωστή παρουσιάστρια θα μας αποχαιρετήσει και θα μας ευχηθεί “καλό καλοκαίρι” από την Ερέτρια, κάτι για το οποίο άλλωστε, σου είχα μιλήσει την προηγούμενη εβδομάδα.

Με αφορμή ,λοιπόν, το “αντίο” από το πλατό, η Φαίη είπε:

“…Δεν ξέρω με ποιους θα ξανασυναντηθούμε σε αυτό το στούντιο -σε διαφορετικό πλατό βέβαια- του χρόνου, αλλά για μένα το σημαντικό είναι ότι κρατάνε ωραίες σχέσεις…”

Κι επειδή να ξέρεις τίποτα δεν λέγεται τυχαία στο τηλεοπτικό αέρα, θα σου πω ότι η ατάκα της Φαίης και τυχαία δεν ήταν και νόημα είχε…

Σύμφωνα με τα νεότερα και με όσα πιάνουν οι δημοσιογραφικές μου κεραίες, του χρόνου η Φαίη δεν θα εμφανιστεί στον αέρα με την ίδια παρέα. Το πάνελ της εκπομπής θα αλλάξει – όπως θ ΄αλλάξουν άλλωστε και πάρα πολλά άλλα πράγματα στο “Πρωινό”-, και για την ώρα ο μόνος που είναι βέβαιο πως θα συνεχίσει δίπλα της, είναι ο ΄Αρης Καβατζίκης.

Με άλλα λόγια; Απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, προς την έξοδο οδηγούνται οι Θέμης Γεωργαντάς, Κλεοπάτρα Πατλάκη, Κώστας Τσουρός και Σοφία Τουντούρη.

Read More

And More