Φαίη Σκορδά σε Γιώργο Λιάγκα: «Δεν μπορώ να πω τη γνώμη μου;» – «Την είπες, δε μπορώ να διαφωνήσω;»

Απόσπασμα από το νέο βίντεο της Σοφίας Μουτίδου στο προσωπικό της κανάλι στο youtube προβλήθηκε το πρωί της Τρίτης 28/6 στο Πρωινό. Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά διαφώνησαν (για ακόμα μία φορά) στον «αέρα» του ΑΝΤ1.

Παρακάτω ο έντονος διάλογός τους με αφορμή τα λεγόμενα της Σοφίας Μουτίδου.

Λιάγκας: Από τη στιγμή που δεχόμαστε όλοι μας, που έχουμε κάνει τις αμαρτίες μας στο παρελθόν…

Σκορδά: Τι σχέση έχει τώρα αυτό;

Λιάγκας: Από τη στιγμή που δεχόμαστε ότι είναι κακό να στηλιτεύουμε –και ορθώς- τον χοντρό κτλ, πρέπει να μην στηλιτεύουμε αυτόν που έχει κάνει πλαστικές. Γιατί ο καθένας…

Σκορδά: Δεν είπε αυτό!

Λιάγκας: Αυτό είπε!

Σκορδά: Δεν είπε αυτό!

Λιάγκας: Αυτό είπε, να στηλιτεύουμε τις παρουσιάστριες που όταν πλησιάσουν στο καλοριφέρ θα καούν από τις πλαστικές.

Σκορδά: Δεν είπε αυτό! Λέει το πρότυπο, δεν είπε κρίνεις κάποιον για τα κιλά, την εξωτερική εμφάνιση. Εκεί κάνει ο καθένας ό,τι θέλει. Δεν αναφέρθηκε σε αυτό!

Λιάγκας: Πώς δεν αναφέρθηκε; Λέει ότι πρότυπα είναι οι παρουσιάστριες με πλαστικές που αν πάνε στο καλοριφέρ, θα λαμπαδιάσουν.

Σκορδά: Είναι άλλο να κάνεις έναν σχολιασμό και μία κριτική και είναι άλλο να λες ότι δεν είναι υγιές πρότυπο αυτό. Η Μουτίδου λέει γι’ αυτούς που ανακάλυψαν τώρα το υγιές πρότυπο στην Ελλάδα, που επέλεξαν εκείνη και τη Δανάη Μπάρκα ως πρότυπα, και δεν επέλεξαν κάποιους άλλους. Κι εγώ θα έλεγα, όχι πρόσωπα, αλλά συμπεριφορές. Κάποιος να κλείσει το twitter και το Instagram της κας Λατινοπούλου παρακαλώ, αν θέλουμε να μιλήσουμε για πρότυπα.

Λιάγκας: Εγώ διαφωνώ.

Σκορδά: Δεν μπορώ να πω τη γνώμη μου;

Λιάγκας: Την είπες! Εγώ δε μπορώ να διαφωνήσω με τη γνώμη σου; Δε μπορεί στη Δημοκρατία να απαγορευτεί τίποτα, αν δεν είναι ποινικά κολάσιμο. Ο καθένας μπορεί να πει τη γνώμη του, τη μακακία του, και κρίνεται γι’ αυτό.

Σκορδά: Δεν μπορείς να προτρέπεις κόσμο…

Λιάγκας: Και τι δύναμη έχει η Λατινοπούλου αν δεν την παίξεις εσύ; Απομόνωσέ την να μην έχει δύναμη.  

Σκορδά: Η προτροπή μίσους ή κακίας δε μπορεί να γίνεται δημόσια.

Λιάγκας: Και γιατί η Λατινοπούλου Φαίη μου να έχει υπόσταση;

Σκορδά: Να σας πω κάτι, δεν θέλω να αναφέρω καν το όνομα. Τη Σοφία Μουτίδου θα ήθελα να σχολιάσω. Απλώς παρασύρομαι.

Το ξέσπασμα της Σοφίας Μουτίδου

«Τι είναι το Twitter θα μου πει κάποιος; Πρόκειται για κάποια εκκλησία του Δήμου, το δικαστήριο της Ηλαίας; Πρόκειται για τον Άρειο Πάγο των social media; Μια ασώματος κεφαλή; Κάτι λείπει απ’ το Twitter. Δεν ξέρουμε ποιοι είναι το Twitter.

Ποιοι είναι όλοι αυτοί οι φοβεροί που θα σηκωθούν κάθε πρωί και θα αποθεώσουν ή θα καταβαραθρώσουν ανάλογα με τη ζημιά που τους έχει κάνει το αφεντικό τους, τον οποιοδήποτε είναι σε δημόσιο βήμα. Ποια είναι όλα αυτά τα “Ματωμένα Τριαντάφυλλα”, οι “Πλεχτές σερβιέτες”, το “Ξεκούδουνο Κοράκι” που δεν ξέρουμε καν τη ζωούλα τους;”.

Ποιοι είναι αυτοί που θα συναλλαχθούν και θα σηκωθούν πρωί πρωί με το ιντερνετικό μελάνι να θάψουν ποιον; Και να πάρουν το μέρος ποιων ρε πιλάφια ακατέργαστα; Ποιων;… Το τοξίττερ έπρεπε να λέγεται. Κάθε μέρα είναι ένα τοξίττερ. Τι στον πο@τσο; Δεν έχουμε μυαλό να κρίνουμε μόνοι μας;» ακούγεται να λέει στο βίντεο η Σοφία Μουτίδου.

Read More

And More