Φαίη Σκορδά: Συζητά με τον Γιάννη Λάτσιο για νέα εκπομπή και ποιο είναι το… χατίρι που δεν της χάλασε;

Φαίη Σκορδά: Συζητά με τον Γιάννη Λάτσιο για νέα εκπομπή και ποιο είναι το… χατίρι που δεν της χάλασε; | tlife.gr

Εκτός από… κεφάτο, το σημερινό «Πρωινό» ήταν και ιδιαίτερα αποκαλυπτικό. Η Φαίη Σκορδά ήρθε στους δέκτες μας με… εξομολογητική διάθεση, κάνοντας φυσικά και τους συνεργάτες της, αλλά και τους τηλεθεατές να μείνουν «κολλημένοι» μαζί της, μιας και τα όσα ακουγόντουσαν στη ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1, μόνο αδιάφορα δεν ήταν.

Το κουβάρι των αποκαλύψεων άρχισε να ξετυλίγεται από την στιγμή που στην εκπομπή έπαιξε μία συνέντευξη του γενικού διευθυντή προγράμματος, μάρκετινγκ κι επικοινωνίας του ΑΝΤ1, Γιάννη Λάτσιου.

Ο Γιάννης Λάτσιος μίλησε με χαρά στη κάμερα της εκπομπής, γιατί εκτός του ότι ήταν η εκπομπή του και η εκπομπή του «σπιτιού» του, διατηρεί και φιλικές σχέσεις με την Φαίη, μιας και το γλυκό κορίτσι του ΑΝΤ1, δεν έχει κρύψει στιγμή πως ο Γιάννης είναι ο «διευθυντής της καρδιάς της»!

Ο ισχυρός άνδρας του καναλιού του Αμαρουσίου έκανε πρώτος την αρχή με τις αποκαλύψεις, μιας και δεν δίστασε να μας μαρτυρήσει ποιο ήταν το… χατίρι της Φαίης, το οποίο βεβαίως-βεβαίως φρόντισε να μην χαλάσει.

«…Για την Φαίη θέλω να πω, πως παρόλα αυτά που λέει στην εκπομπή, της κάναμε την χάρη και θα έχει έναν άνθρωπο από την εκπομπή της μέσα στο «Dancing» για να έχει όλες τις πληροφορίες. Με επιμονή το ζήτησε, με επιμονή μας το ζήτησε και ο κύριος Τσουρός θα είναι διαγωνιζόμενος. Με αυτό τον τρόπο θα έχει και από πρώτο χέρι πληροφορίες», δήλωσε κάνοντας φυσικά χιούμορ ο Γιάννης Λάτσιος, για να έρθει μετά και η σούπερ αποκάλυψη δια στόματος Φαίης Σκορδά:

«Εγώ τι του έχω στείλει ένα μήνυμα με ένα link. Εγώ πάντα λέω ότι αγαπώ πολύ το πρωινό και δεν θέλω να κάνω κάτι άλλο. Αλλά έχω στείλει ένα link και περιμένω να υλοποιηθεί»!

Ναι, ναι, αυτά είπε η οικοδέσποινα του «Πρωινού» και άναψε φωτιές στο πλατό! Εννοείται δε πως όλοι οι συνεργάτες της έσπευσαν να την ρωτήσουν τι θέλει να πει με αυτή της την δήλωση και γενικότερα θέλησαν να μάθουν του τι… «εννοεί ο ποιητής», αλλά η Φαίη προτίμησε να χαμογελάσει πονηρά και να τους αφήσει σε αγωνία!

Αααχ, βρε Φαιάκι τι δηλώσεις είναι αυτές; Ανάβεις φωτιές κι όλα τα καις!!!

READ more