Φαίη Σκορδά: Το «καρφί» για εκπομπές – «Φιλοξενούνται ακραίες συνεντεύξεις για να βγουν και ακραίες κουβέντες μετά»

Τα όσα είπε η Νεφέλη Ορφανού στο «Πρωινό μας» σχολίασε η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της μετά την προβολή του βίντεο. Η παρουσιάστρια, μάλιστα, πέταξε κι ένα «καρφί» για τις τηλεοπτικές εκπομπές, στις οποίες φιλοξενούνται συνεντεύξεις με ακραίες δηλώσεις.

«Υπάρχει μία κατηγορία γυναικών που επιτέλους έχει βγει μπροστά και έχουν πει για κάποιους ανθρώπους, ότι έχουν φερθεί με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Δεν καταλαβαίνω η κα Ορφανού εκτίθεται τόσο περίεργα σε μία κάμερα. Το ότι είναι αλλού το ψωμί και αλλού το κρεβάτι ευτυχώς οι πιο πολλές γυναίκες το ξέρουν. Δεν καταλαβαίνω όμως τι θέλει να πει όταν λέει «εμένα γιατί δεν με βίασαν;» είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

«Εγώ είμαι από τις τυχερές γυναίκες γιατί δεν έχω βιαστεί. Αλλά δεν χρειάζεται κάποιος να με βιάσει για να υπερασπιστώ τις γυναίκες που βίασαν άλλοι άνδρες. Είμαστε γυναίκες, είμαστε άνθρωποι και θα ήθελα να ξανασκεφτεί αυτό που είπε» τόνισε η Αφροδίτη Γραμμέλη εν συνεχεία.

Τότε πήρε τον λόγο η Φαίη Σκορδά, η οποία σημείωσε στο Πρωινό μας: «Εμένα μετά από τόσους μήνες, με προβληματίζει ότι μετά από τόση δημόσια κουβέντα, επανερχόμαστε στα αρχικά. Και μέσα από μία γυναίκα και τα λεγόμενά της που δείχνει καλλιεργημένη, καταλαβαίνουμε ότι είναι αξιοπρεπής και σοβαρή. Υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις ανθρώπων που έχουν κάποιες δημόσιες τοποθετήσεις αλλά η συμπεριφορά τους στο σύνολό της είναι διαφορετική και ακραία.

Και πολλές φορές φιλοξενούνται σε εκπομπές ακραίες συνεντεύξεις για να βγουν και ακραίες κουβέντες μετά εκ των υστέρων. Εδώ δε μιλάμε για μία τέτοια περίπτωση».

Δες το σχετικό απόσπασμα από όσα είπε η Φαίη Σκορδά στο 3.41′:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164