Φαίη Σκορδά: Το καθοριστικό ραντεβού της με τους Αντεννικούς και η εντελώς ανατρεπτική απόφαση που πήρε για το “Πρωινό” της!

…Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει! Μπορεί σαν τη Χαλκιδική να μην έχει, μπορεί σαν την καλοκαιρινή ξενοιασιά να μην είναι τίποτα, μπορεί οι στιγμές γαλήνης και χαλάρωσης με τα παιδιά σου και με τους δικούς σου ανθρώπους να είναι ανεκτίμητες, όμως, είναι γνωστό σ ΄όλους μας πως όλα αυτά περνούν γρήγορα…

Περνούν τόσο γρήγορα και επιστρέφουμε οι πάντες με τόσο μεγάλη φόρα στη ρουτίνα του χειμώνα, που πριν καλά-καλά φύγει ο Σεπτέμβρης, οι περισσότεροι έχουμε ξεχάσει ότι πήγαμε διακοπές. Μη μου πεις ότι δεν το έχεις νιώσει κι εσύ αυτό το συναίσθημα…

Ε, αυτό ακριβώς συμβαίνει και στη περίπτωση της Φαίης Σκορδά, που ,ήδη, ο χρόνος για την επιστροφή της στην Αθήνα έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα, όπως αντίστροφα μετρά και ο χρόνος για το καθοριστικό της ραντεβού με τους Αντεννικούς.

Η γνωστή παρουσιάστρια θα βρεθεί με τα στελέχη του ΑΝΤ1, προκειμένου να παρθούν και οι τελικές αποφάσεις για τις όποιες αλλαγές έχουν αποφασιστεί πως θα γίνουν από το Φθινόπωρο στο “Πρωινό” της.

Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, το ραντεβού της Φαίης και των Αντεννικών, όπου θα τεθούν όλα επί τάπητος, έχει κλειστεί για τις 20 Αυγούστου, ενώ οι ίδιες πηγές μου αναφέρουν πως το γλυκό κορίτσι του ΑΝΤ1 έχει πάρει και μία μεγάλη, ανατρεπτική απόφαση.

Μία απόφαση η οποία αν κι εφόσον πάρει σάρκα και οστά, να είσαι σίγουρη λατρεμένη πως κι απαρατήρητη δεν θα περάσει και θα συζητηθεί κι όλη την ερχόμενη σεζόν τα μάλλα.

Η Φαίη ,λοιπόν, προσανατολίζεται αυτό το χειμώνα μήπως καταργήσει το πάνελ στην εκπομπή της. Ναι, ναι, πολύ καλά διαβάζεις.

Σκέφτεται μήπως καταργήσει το πάνελ στο “Πρωινό” με την συγκεκριμένη εικόνα που έχουμε στο μυαλό μας και επιχειρήσει να γυρίσει σελίδα…

Άλλωστε, η Φαίη και ο Γιώργος Λιάγκας ήταν οι πρώτοι που καθιέρωσαν το πάνελ στο πρωινό τους με την παραδοσιακή του έννοια.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή όλα τα πρωινά είχαν παρέες κι όχι πάνελ…

Και τώρα έφτασε η στιγμή και η Φαίη να στραφεί προς τον όρο παρέα και να στήσει για του χρόνου μία πιο μικρή, δυνατή, ουσιαστική παρέα.

Με άλλα λόγια η γνωστή παρουσιάστρια μελετά το ενδεχόμενο στο πρώτο κομμάτι της εκπομπής , στο σχολιαστικό κομμάτι της εκπομπής, να βγαίνει στον αέρα έχοντας αυστηρά μόνο δύο πρόσωπα μαζί της και κάπως έτσι να γίνεται μία κουβέντα για ότι υπάρχει στην επικαιρότητα.

Όσο για το ποιοι θα είναι αυτοί οι δύο που θα κληθούν να σταθούν στο πλευρό της Φαίης σε αυτό το διαφορετικό εγχείρημα; Σίγουρα ο ένας από τους δύο είναι ο πάντα εξαιρετικός  Άρης Καβατζίκης, ενώ η δεύτερη θέση ακόμα δεν έχει αποφασιστεί το σε ποια χέρια θα πάει.

Όλα αυτά φυσικά για την ώρα είναι σκέψεις και το μόνο που απομένει να δούμε είναι, για το εαν μετά τις 20 Αυγούστου, αποφασιστεί να γίνουν και πράξεις.

Φυσικά στο “Πρωινό” έρχονται κι άλλες σαρωτικές αλλαγές, οι οποίες θα έχουν να κάνουν από τη θεματολογία του και το πλατό, μέχρι και την σκηνοθεσία.

Εν αναμονή εξελίξεων…

Read More

And More