Φαίη Σκορδά: Το “Πρωινό” της αλλάζει χέρια!

Μπορεί η τηλεοπτική σεζόν για τη Φαίη Σκορδά να έριξε αυλαία, μπορεί το γλυκό κορίτσι του ΑΝΤ1 να απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης, ξεκούρασης κι απέραντης αγάπης μαζί με τους γιους της και τους δικούς της ανθρώπους στη Χαλκιδική κι όχι μόνο, όμως, αν νομίζεις ότι οι εξελίξεις στο “Πρωινό” της δεν τρέχουν, κάνεις λάθος.

Το “Πρωινό” της Φαίης του χρόνου θα έρθει στους δέκτες μας εντελώς ανανεωμένο, με αποτέλεσμα να μην έχουν σταματήσει στιγμή οι ζυμώσεις για την νέα τηλεοπτική χρονιά.

Μία πληροφορία η οποία έγινε και φυσικά έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον, είναι η πληροφορία που θέλει την εκπομπή ν ΄αλλάζει χέρια. Ν ΄αλλάζει σκηνοθετικά χέρια!

Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, ο Κώστας Υφαντής που υπέγραφε την σεζόν που μας πέρασε την σκηνοθεσία της εκπομπής, αποφάσισε να μην συνεχίσει, οπότε και η Φαίη καλείται να βρει νέο “καπετάνιο” για το “καράβι” της.

Φυσικά, ο Κώστας παραμένει στο δυναμικό του ΑΝΤ1, μιας και πρόκειται για ένα πολύτιμο συνεργάτη. Και επειδή οι πολύτιμοι συνεργάτες σπανίζουν, εννοείται πως το κανάλι του Αμαρουσίου δεν θα τον αφήσει να τους φύγει μέσα από τα χέρια.

Πάντως, απ ΄ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω, η… πολιορκία γύρω από τον Κώστα, καλά κρατεί!

Read More

And More