Φανή Σπανού: Τι κάνει σήμερα η «Λίλη» από τη σειρά «Λίφτινγκ» στον ANT1

Η Φανή Σπανού μίλησε στην εκπομπή Καλοκαίρι Yes και στον Ηλία Σκουλά, 21 χρόνια μετά το τέλος της σειράς, «Λίφτινγκ» στον ANT1, στην οποία και συμμετείχε δίπλα στον Χάρη Ρώμα ως «Λίλη».

«Την αγαπώ πολύ τη Λίλη και το σίριαλ αυτό με έκανε αναγνωρίσιμη. Έχει μείνει η ατάκα ο “Μούλης μου”. Ο έρωτάς μου, που ήταν ο Χάρης Ρώμας», ανέφερε χαρακτηριστικά για τον «Μούλη» όπως αποκαλούσε τον αγαπητικό της στη σειρά.

Για τις αλλαγές στη ζωή της: «Σταμάτησα την τηλεόραση, όταν ήρθε στη ζωή μου ο γιος μου. Από την στιγμή που έμεινα έγκυος, αποφάσισα αρχικά να φύγω από την Αθήνα και να πάω στα Τρίκαλα. Εκτός από το ότι είμαι από τα Τρίκαλα, είναι και ο πατέρας του παιδιού μου, ο πρώην σύζυγός μου από τα Τρίκαλα», είπε η Φανή Σπανού.

Ενώ τέλος αναφέρθηκε στις σχέσεις της με τον Χάρη Ρώμα: «Κρατάω μόνο τις καλύτερες αναμνήσεις από τον Χάρη Ρώμα. Είναι εξαιρετικός συνεργάτης. Πάντα θέλει να βγάζει τον καλύτερό δυνατό αποτέλεσμα. Είναι ένας άνθρωπος πολύ γενναιόδωρος», είπε η Φανή Σπανού στην κάμερα του Open.

 

 

Read More

And More