Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «For you» βρέθηκε ο Φάνης Μουρατίδης την Κυριακή 25 Οκτωβρίου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Μέσα σε όλα, ο γνωστός ηθοποιός που φέτος συμμετέχει στη σειρά «Ντέρτι» μίλησε για τις επαγγελματικές του συνεργασίες, εξηγώντας ότι για εκείνον η πραγματική επιτυχία βρίσκεται στην ευχαρίστηση που αντλεί από τη δουλειά του και στις σχέσεις με τους ανθρώπους που συνεργάζεται.
«Η επιτυχία που καταλαβαίνω μέσα στα χρόνια είναι να περνάς καλά, να το ευχαριστιέσαι με αυτούς που γουστάρεις και που φτιάχνουν ένα κλίμα για να πεις να πάω στη δουλειά. Στην αρχή με διάλεγαν, δεν διάλεγα. Πέρασαν πολλά χρόνια για να επιλέξω. Για το “ναι” μετράνε οι άνθρωποι και το κείμενο είναι πάντα η αφορμή», τόνισε αρχικά ο Φάνης Μουρατίδης.
Όπως εξήγησε, πλέον αποφεύγει τις συνεργασίες με δύστροπους συναδέλφους, ακόμη κι αν πρόκειται για σπουδαίους καλλιτέχνες.
«Αν ξέρω ότι ο συνεργάτης είναι σπουδαίος καλλιτέχνης αλλά δύστροπος, γιατί να πάω να δουλέψω εφόσον έχω άλλη επιλογή; Πάω να βγάλω κάποια λεφτά. Να μου τα φάει η ψυχαναλύτρια; Φλερτάρεις με τη φυλακή στις δύσκολες συνεργασίες. Είμαι τόσα χρόνια στη δουλειά. Δεν θα έπεσα σε δύο τρεις κακοτοπιές; Δεν είχα επιλογή. Το καταπίνεις», εξήγησε ο Φάνης Μουρατίδης.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
