Φάρμα: Απαρηγόρητη η Νάσια με την αποχώρηση του Σπύρου – «Πρέπει να βρω κουράγιο να σταθώ στα πόδια μου»

Ο Σπύρος Κοσμάς ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τη Φάρμα μετά τον τραυματισμό στο πόδι του, ο οποίος δεν του επιτρέπει να συνεχίσει την πορεία του στο παιχνίδι του Star.

Μια ανακοίνωση η οποία «πάγωσε» του συμπαίκτες του και ειδικά τη Νάσια Ευαγγελάτου με την οποία είχαν έρθει αρκετά κοντά, μέσα στη Φάρμα.

«Είχα χάσει την πίστη μου στους ανθρώπους, είναι σκληροί, δεν έχουν συναισθήματα, δεν νοιάζονται, κοιτάνε τον εαυτό τους και ήρθα εδώ μέσα και είδα ότι τελικά υπάρχουν άνθρωποι πραγματικοί που βάζουν το καλό των άλλων πάνω από τον εαυτό τους», ανέφερε η Νάσια για την αποχώρηση του Σπύρου.

«Έναν άνθρωπο θα βάλω πρώτα που θα μου λείψει περισσότερο, αυτός ο άνθρωπος είναι η Νάσια. Όλη η δύναμή μου θα μείνει εδώ μαζί της και θα συνεχίσω να την στηρίζω όσο τίποτα άλλο», ήταν τα σχόλια του Σπύρου Κοσμά φεύγοντας από τη Φάρμα.

Απαρηγόρητη η Νάσια προσπαθεί να βρει τους ρυθμούς της στη Φάρμα: «Θα είμαι εκεί σε ό,τι χρειαστεί, θα τον στηρίζω πάντα και πλέον έχει έναν άνθρωπο δίπλα του σε χαρές, σε λύπες, σε όλα! Πρέπει να βρω το κουράγιο να πατήσω στα πόδια μου, ο Σπύρος πάει σε καλά χέρια», είπε η Νάσια Ευαγγελάτου.

Φάρμα – Δες το παρακάτω βίντεο:

Read More

And More