Φάρμα: Η θεαματική τούμπα του Βαΐου που δεν είδε κανείς

Σε μια δοκιμασία στα τυφλά κλήθηκαν να μονομαχήσουν οι δυο ομάδες στο αποψινό επεισόδιο της Φάρμας. Έτσι, σχεδόν όλοι οι παίκτες της γαλάζιας και της πράσινης ομάδας έκλεισαν τα μάτια τους για να βρεθούν στον λαβύρινθο.

Μόνο δύο κράτησαν τα μάτια ανοιχτά προκειμένου να καθοδηγούν τους άλλους δυο στη νέα αυτή δοκιμασία του reality του Star. Ενώ όμως στον στίβο μάχης ρίχθηκαν ένας παίκτης από την γαλάζια και ένας παίκτης από την πράσινη ομάδα, οι δυο πάγκοι έβραζαν προκειμένου να έρθει σε αυτούς η νίκη.

Όσο λοιπόν ο Γιώργος Τσάμης έδινε τα πάντα προκειμένου να καθοδηγήσει σωστά τον συμπαίκτη του και εκείνος να χτυπήσει το καμπανάκι για την γαλάζια ομάδα, ο Βάιος Κόκκινος στον πάγκο δεν μπορούσε εύκολα να περιμένει το αποτέλεσμα. Γι’ αυτό σηκώθηκε κι εκείνος, με μάτια ασφαλώς κλειστά, ώστε να… ζήσει περισσότερο τη δοκιμασία.

 

Κατευθυνόμενος λοιπόν, δια βοής, προς το καμπανάκι και αυτός, βρέθηκε φαρδύς πλατύς ξαπλωμένος στα άχυρα προσφέροντας στο τηλεοπτικό κοινό μια ομολογουμένως απολαυστική τούμπα! Μια τούμπα, όμως, που κανείς άλλος από τους συμπαίκτες και τους αντιπάλους του δεν είδε στη Φάρμα της Τετάρτης.

Read More

And More