Φάρμα: Ξέσπασε σε κλάματα η Μαρία Περπίνια μετά την αποχώρησή της – Η αγκαλιά της Ελένης Χατζίδου

Υποψήφιες προς αποχώρηση στο χθεσινό επεισόδιο της «Φάρμας» στο Star ήταν η Μαρία Περπινιά και η Έλενα Καραμβάση. Οι δυο παίκτριες κλήθηκαν να αγωνιστούν και να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό σε μια σειρά απαιτητικών δοκιμασιών ενώπιων όλων των συμπαικτών τους.

Η Έλενα Καραμβάση παρέμεινε στο παιχνίδι, έχοντας την πλήρη υποστήριξη όλων των συμπαικτών της στις κερκίδες καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, ενώ η Μαρία Περπινιά αποχώρησε νωρίς από τη Φάρμα. Η 52χρονη επιχειρηματίας βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Παρασκευής στο «Breakfast@Star» για να μιλήσει για την αποχώρησή της, χωρίς να μπορέσει όμως να συγκρατήσει την έντονη συγκίνησή της.

«Έχω ιδιαίτερο χαρακτήρα, προφανώς δεν ταιριάζει με όλους. Για να είμαι ειλικρινής έλεγα δεν με θέλουν τα παιδιά, αλλά να πω την αλήθεια αν μου έλεγες να κάνω με κάποιον παρέα, θα επέλεγα κάποιον από αυτά τα παιδιά. Απογοητεύτηκα με κάποια πράγματα που άκουσα μετά. Δεν έχω δει τίποτα γιατί θα στεναχωρηθώ» ανέφερε αρχικά η Μαρία Περπίνια.

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο από την αποχώρησή της από την «Φάρμα», η 52χρονη ξέσπασε σε κλάματα με την Ελένη Χατζίδου να κάθεται στο πλευρό της.

«Δεν θέλω να τα βλέπω» ανέφερε η Μαρία, με την Ελένη Χατζίδου να της συμπαραστέκεται: «Είσαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, είναι δύσκολο να τα ξαναβλέπεις, σε καταλαβαίνω. Καταλαβαίνω ότι πέρασες δύσκολα μέσα, ότι πίστευες πως όλοι έχουν στραφεί εναντίον σου».

Read More

And More