Φάρμα: Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος του ανακοίνωσε ότι αποχωρεί – «Αυτή θα είναι η τελευταία σου μέρα στο παιχνίδι»

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Με μια αποχώρηση ξεκίνησε το νέο επεισόδιο της Φάρμας το βράδυ της Τετάρτης 4 Οκτωβρίου. 

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος συνάντησε τους παίκτες λίγο πριν τη νέα δοκιμασία, μεταφέροντας την απόφαση των γιατρών για τον Άγγελο Σουλιώτη μετά τον τραυματισμό στο χέρι του.

«Ενημερωθήκαμε από τον γιατρό ότι η κατάσταση του χεριού δεν βοηθάει καθόλου. Δεν είναι θέμα ξεκούρασης. Δυστυχώς η συνέχεια του Άγγελου στη Φάρμα λόγω του τραυματισμού του θα τον κάνει να μην μπορεί να συμμετέχει στις δοκιμασίες. Προτεραιότητα είναι η δική σου η υγεία και η σωματική σου ακεραιότητα», ανέφερε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Και του ανακοίνωσε ότι θα πρέπει να αποχωρήσει: «Αυτή θα είναι και η τελευταία σου ημέρα στη Φάρμα».

«Ήταν ένα όμορφο και μοναδικό ταξίδι. Δεν τα βάζω κάτω, θα φτιάξω το χέρι μου, θα προπονηθώ περισσότερο και μπορεί να με δείτε και στην επόμενη Φάρμα», ήταν η πρώτη αντίδραση του Άγγελου Σουλιώτη στην ανακοίνωση της αποχώρησής του.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164