Φελίσια Λαπάτη: Απαντά αν βρεθεί δίπλα στο Πρωινό στη θέση της Δούκισσας Νομικού

Λίγες μέρες μετά την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα, η Φελίσια Λαπάτη βρέθηκε στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ των ημερών, ως μια από τις υποψήφιες για το νέο πρόσωπο στην πρωινή ζώνη του ANT1.

Απαντώντας στην εκπομπή Open Weekend η Φελίσια Λαπάτη ξεκαθάρισε: «Όχι, δεν έχω κάνει συζητήσεις. Εγώ είμαι στο ραδιόφωνο. Μακάρι να είμαι αυτή που θέλουν! Αν μπορούσα να συνδυάσω το ραδιόφωνο με την τηλεόραση. θα ήταν πολύ ωραία», είπε αρχικά.

Για το τηλεοπτικό ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών, η Φλίσια Λαπάτη σχολίασε: «Με πήρε η μάνα μου και οι φίλοι μου και μου λέγανε συγχαρητήρια», είπε για όσους θεώρησαν πως «κλείδωσε» στο Πρωινό.

«Δεν έχω μιλήσει με τον Γιώργο Λιάγκα, τον γνωρίζω γιατί είχα κάνει πρακτική στο Πρωινό πριν από λίγα χρόνια, αλλά δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση. Αλήθεια δεν έχω κάνει κάποια συζήτηση. Δεν έχω θέμα αν θα είμαι πάνελ ή συμπαρουσιάστρια. Πηγαίνω όπου νιώθω. Μακάρι να είμαι στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα», σχολίασε κλείνοντας η Φελίσια Λαπάτη στην κάμερα του Open.

Read More

And More