Φίλιππος Κούρκουλος: Σπάνια εμφάνιση για τον 25χρονο γιο της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής 10/2 ο Φίλιππος Κούρκουλος, γιος της Μαριάννας Λάτση και του αείμνηστου ηθοποιού, Νίκου Κούρκουλου.

Ο Φίλιππος Κούρκουλος έχει επιλέξει να κρατά χαμηλό προφίλ στην προσωπική του ζωή και αυτό αποδεικνύεται και από τις ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις του. Όταν αυτό συμβαίνει πρόκειται για εξαιρετικές περιστάσεις.

Μια από αυτές ήταν και η χθεσινή, όπου ο 25χρονος Φίλιππος Κούρκουλος βρέθηκε σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας και εκεί συναντήθηκε με τον Σταύρο Ξαρχάκο και τη σύζυγό του Ηρώ Σαΐα.

Όλοι μαζί διασκέδασαν και χόρεψαν τα αγαπημένα τους τραγούδια, ενώ η Ηρώ Σαΐα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram και κάποια στιγμιότυπα από τη βραδιά.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ερμηνεύτρια είδαμε ένα στιγμιότυπο όπου η ίδια απαθανάτισε τον σύζυγό της, Σταύρο Ξαρχάκο να ποζάρει μαζί με τον Φίλιππο Κούρκουλο. Ακόμη, μοιράστηκε κι ένα βίντεο όπου ο 25χρονος γιος της Μαριάννας Λάτση τραγουδάει.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Φίλιππος Κούρκουλος έχει μεγάλη αγάπη για το τραγούδι και την μουσική γενικότερα, έχοντας κληρονομήσει γονίδια από τον πατέρα του, Νίκο Κούρκουλο ενώ τρέφει μια ιδιαίτερη αδυναμία στον Νίκο Οικονομόπουλο.

Δες τις φωτογραφίες

 

Read More

And More