Φίλιππος Πλιάτσικας: Παντρεύτηκε τη σύντροφό του με πολιτικό γάμο – Η αποκάλυψη on air

Στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε καλεσμένος ο Φίλιππος Πλιάτσικας το απόγευμα της Τετάρτης 20/9.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την αναγγελία γάμου που είχε κυκλοφορήσει τον περασμένο Ιούνιο και παραδέχτηκε πως έκανε πολιτικό γάμο με την αγαπημένη του.(Δες εδώ αναλυτικά)

«Αυτό βγήκε από σπόντα. Εγώ με τη σύζυγό μου είμαστε μαζί πέντε χρόνια, είμαστε σύντροφοι, είμαστε δίπλα, είναι ένα πλάσμα που με έχει βοηθήσει, υπάρχει αγάπη. Αποφασίσαμε λοιπόν, πολύ διακριτικά, με λίγους δικούς μας ανθρώπους, να πάμε στο δημαρχείο και μας είπαν εκεί ότι είναι υποχρεωτικό εκεί ότι πρέπει να το ανακοινώσουμε σε αγγελία ακόμα και για πολιτικό γάμο. Ο Δήμος μας είπε ότι αυτά δεν τα διαβάζει κανείς, αλλά δεν ισχύει. Βγήκε 8:00 το πρωί και 8:30 μας έπαιρναν τηλέφωνα», είπε αρχικά ο Φίλιππος Πλιάτσικας. 

Στη συνέχεια, ο γνωστός καλλιτέχνης αποκάλυψε ότι η σύντροφός του ασχολείται, επίσης, με τη μουσική. «Στη σχέση μας δεν έχει αλλάξει κάτι, είναι ο ένας δίπλα στον άλλο, είναι και εκείνη μουσικός, παίζει πιάνο είναι κλασική μουσικός και εκεί είναι που μαθαίνεις ο ένας από τον άλλο πράγματα», εξομολογήθηκε ο Φίλιππος Πλιάτσικας. 

Read More

And More