Φιλίτσα Καλογεράκου: Προχωράει σε μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση κατά παραγωγού

Η Φιλίτσα Καλογεράκου ανήκει στην κατηγορία των ηθοποιών που έπεσαν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης. Η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή “Πρωινό” και τη δημοσιογράφο Μαίρη Αρώνη, περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη στη δική της περίπτωση ενώ ο δικηγόρος της από την πλευρά του αποκάλυψε πως θα προχωρήσουν σε μήνυση.

“Είχα τα πνευματικά δικαιώματα ενός θεατρικού έργου και προσπαθούσα να βρω συνεργάτες για να μπορέσω να το ανεβάσω. Ο εν λόγω κύριος ήταν σεναριογράφος – συγγραφέας -παραγωγός κινηματογράφου και τηλεόρασης. Κανονίζουμε επαγγελματικό ραντεβού για να του δώσω το έργο να το διαβάσει και αν τον ενδιαφέρει να προχωρήσουμε σε συνεργασία. Του δίνω το έργο και ο κύριος «Χ» μου απαντάει: “Αγαπητή κυρία Καλογεράκου, θα μου κάτσεις, θα σου ξαναγράψω το έργο για να είναι δικό μου και μετά θα το ανεβάσουμε. Αν δεν… δεν”. Του είπα όχι και σηκώθηκα κι έφυγα”, δήλωσε η Φιλίτσα Καλογεράκου.

Θέση πήρε και ο δικηγόρος της Στέλιος Σούρλας, αναφέροντας: “Η εντολή η οποία έχω είναι να προχωρήσουμε σε μήνυση, στην οποία θα ζητούμε να ασκηθεί ποινική δίωξη εις βάρος αυτού του ανθρώπου για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Θα αποδείξουμε στο ακροατήριο ότι ο άνθρωπος αυτός εκμεταλλεύτηκε την εργασιακή ανάγκη της εντολέας μου για να ικανοποιήσει τις γενετήσιες ορέξεις του”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More