Φιλοθέη Μωβ και Γιάννης Βαρδής: Στα άκρα η κόντρα τους – «Τα σκουπίδια τα αντιμετωπίζουμε με το να πηγαίνουμε να τα πετάμε»

Η Φιλοθέη Μωβ μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα με αφορμή τις κοινωνικές δράσεις στις οποίες συμμετέχει. Η τελευταία σύζυγος του Αντώνη Βαρδή ρωτήθηκε για τις νέες δηλώσεις του γιου του, Γιάννη Βαρδή.

«Πράγματα που δεν τα διαχειρίστηκα καλά, δεν είχα καθαρό μυαλό. Με ξεγέλεσαν, με λίγα λόγια… Κι έτσι λοιπόν αυτά είναι πράγματα που με συγχύζουν. Έβαλα την υπογραφή μου για το γάμο του πατέρα μου, σε μια περίοδο που ο πατέρας μου ήταν άρρωστος», δήλωσε στην κάμερα του Mega ο Γιάννης Βαρδής.

Η Φιλοθέη Μωβ σε ερώτηση για τον Γιάννη Βαρδή αντέδρασε: «Δεν θέλω να μιλήσω για κάτι αρνητικό, αυτά λύνονται αλλού. Έχω αδιαφορία. Είχα εκνευρισμό κάποια στιγμή και λέω… όχι. Αδιαφορία. Τα τίποτα, τα σκουπίδια τα αντιμετωπίζουμε με το να πηγαίνουμε να τα πετάμε».

Ακολούθησε η απάντηση από τον Γιάννη Βαρδή: «Αν τον γιο του άνδρα που αγάπησε και έχει το DNA του, τον θεωρεί σκουπίδι, της δίνω συγχαρητήρια».

Ο Γιάννης Βαρδής απάντησε και μέσω instagram στη Φιλοθέη Μωβ με στίχους του πατέρα του, ενώ σχολίασε: «Και επειδή είχε και έχει απόλυτο δίκιο, σταματάω να ασχολούμαι με το μηδέν (δημόσια). Όσες φορές και να πολλαπλασιαστεί πάλι μηδέν μένει. Ανήμερα της εορτής του λοιπόν ζητώ συγγνώμη που αναφέρθηκα σε προσωπικά δεδομένα και κούρασα ακόμα και εμένα. Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν»

Read More

And More