Φινάλε για το Έλα Χαμογέλα: Έτσι μας αποχαιρέτησε η Σίσσυ Χρηστίδου – “Ήταν μια δύσκολη χρονιά για εμένα”

Τίτλους τέλους έριξε το μεσημέρι της Κυριακής 4/7 η εκπομπή Έλα Χαμογέλα, με τον Γιώργο Λιβάνη να ερμηνεύει μεγάλες ελληνικές επιτυχίες. Η Σίσσυ Χρηστίδου αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό για το φετινό καλοκαίρι και ανανέωσε το ραντεβού της με τον κόσμο για τον Σεπτέμβρη.

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ τη διοίκηση του Open. Αλλά θα ξεκινήσω με εσάς, γιατί αυτή τη χρονιά μας στηρίξατε πολύ, μας αγκαλιάσατε δυνατά. Ήταν μια δύσκολη χρονιά για εμάς και λόγω της επικαιρότητας και όλων όσων έπρεπε να διαχειριστούμε. Αλλά και για εμένα προσωπικά, για προσωπικούς μου λόγους που δεν έχω μοιραστεί. Σας ευχαριστούμε που ήσασταν δίπλα μας. Ευχαριστώ τη δημοσιογραφική ομάδα και την αρχισυντάκτριά μου, μέσα από την καρδιά μου. Ήταν μια χρονιά που αισθάνθηκα μετά από τόσα χρόνια στη τηλεόραση πολύ ασφαλής και σίγουρη.

 

Έτσι μόνο γίνονται ωραία πράγματα, όταν υπάρχει αγάπη για την ομάδα και το περιεχόμενο. Μου είναι πολύ δύσκολο να αποχωρίζομαι ανθρώπους και κάποιους θα τους αποχωριστώ την επόμενη σεζόν. Πολύ δύσκολο… Και για αυτούς που θα συνεχίσουμε να είμαστε μαζί και για όσους δεν θα είμαστε, θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα.

Να ευχαριστήσω το OPEN γι’ αυτή τη συνεργασία που ήταν υπέροχη και συνεχίζει και είναι. Θέλω να ευχαριστήσω τον Νίκο Κοκλώνη για την συμπαραγωγή φέτος γιατί μας έδωσε πάρα πολλά πράγματα που θέλαμε. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον Ιβάν Σαββίδη. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος που γνώρισα, μου αφιέρωσε χρόνο, έμαθα προσωπικές του ιστορίες και εξηγούνται πάρα πολλά πράγματα για την πορεία του, από ό,τι κατάλαβα μέσα από την προσωπική μας επαφή. Τη διoiκηση του OPEN και την τωρινή και την προηγούμενη, όλες τις παραξενιές που έχετε ανεχτεί.

Να έχετε ένα όμορφο καλοκαίρι και θα τα πούμε ξανά τον Σεπτέμβρη» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου και αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές του Έλα Χαμογέλα.

Read More

And More