Φλορίντα Πετρουτσέλι για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Δεν θέλω να ξανασχοληθώ»

Στις νέες δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην εκπομπή «Γεια σου» θέλησε να απαντήσει η Φλορίντα Πετρουτσέλι το πρωί της Δευτέρας 16/10.

Πιο συγκεκριμένα, η Φλορίντα Πετρουτσέλι συνομιλώντας με την Ελεονώρα Μελέτη, πήρε την ευκαιρία να απαντήσει εκ νέου, τονίζοντας πως δεν θα ήθελε να δώσει μεγαλύτερη έκταση στο θέμα.

«Με ρώτησαν πάρα πολλοί άνθρωποι για αυτό που συνέβη, εγώ να σου πω την αλήθεια δεν ήξερα τι σημαίνει. Το άκουσα και λέω κάτι θα σημαίνει λογικά. Δεν μπήκα στην διαδικασία να ψαχτώ. Όταν κάτι το συζητάς πάρα πολύ, τότε μετά χάνει και το νόημά του. Εγώ είχα πει και την προηγούμενη φορά ότι δεν θέλω να συνεχίσω αυτή την κουβέντα. Είναι μια πανέμορφη κοπέλα και πολύ γλυκιά από εκεί και πέρα δεν θέλω να ξανασχοληθώ», είπε η Φλορίντα Πετρουτσέλι μέσα από την εκπομπή Mega Καλημέρα. 

«Είμαι ένας αυθόρμητος άνθρωπος. Ό,τι αισθάνομαι το λέω. Από εκεί και πέρα δεν έκανα καμία κ@λ@τούμπα, δεν ξέρω τι έχει ειπωθεί και τι δεν έχει ειπωθεί, καλό είναι να βλέπουμε τα πράγματα και καλό είναι να τιμάμε τις συνεργασίες σε αυτή τη ζωή. Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος», ήταν τα λόγια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην εκπομπή «Γεια σου». (Δες εδώ αναλυτικά όσα είπε η παρουσιάστρια)

Read More

And More