Φλορίντα Πετρουτσέλι για Μπόμπα: «Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να ενημερώνει ότι θα σταματήσει από τα social media»

Δηλώσεις στο Mega Καλημέρα και στον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή παραχώρησε η Χριστίνα Μπόμπα. Η γνωστή influencer και σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη μίλησε για την αποχή από τα social media, τα κιλά που πήρε και τα σχέδιά της.

«Χρειαζόμουν ξεκούραση και απείχα 1,5 μήνα από τα social media. Δεν με απασχολούν τα αρνητικά σχόλια, έχω μπλοκάρει πολύ κόσμο. Έχω πάρα πολλά “καρπούζια” κάτω από τη μασχάλη μου και δεν κυνηγάω κάτι στην τηλεόραση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μετά την προβολή του βίντεο, η Φλορίντα Πετρουτσέλι σχολίασε: «Η Χριστίνα Μπόμπα είναι ένα κορίτσι γλυκό και πολύ όμορφο, όμως δε μπορώ να καταλάβω τον λόγο που πρέπει κάποιος να ενημερώνει ή να λέει ότι θα σταματήσει από τα social media γιατί θέλει λίγο χρόνο για τον εαυτό της κι είναι κουρασμένη. Όταν ακούς για γυναίκες με παιδιά που δουλεύουν 12 ώρες, κάνουν τόσα χιλιόμετρα καθημερινά, μου γυρίζει το μάτι όταν ακούω αυτό το πράγμα».

«Δε μπορώ να καταλάβω πώς ένας άνθρωπος ασχολείται από το πρωί που ξυπνάει με το κινητό. Τα έχει κάνει και η Χριστίνα αυτά» πρόσθεσε η Φλορίντα Πετρουτσέλι στο Mega Καλημέρα.

Read More

And More