Φλορίντα Πετρουτσέλι: Ο απίθανος τρόπος που ανακοίνωσε στον σύζυγό της ότι ήταν έγκυος

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι είναι μια full time μανούλα και τα δυο παιδιά της είναι για εκείνη όλη της η ζωή! Η γνωστή παρουσιάστρια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Love It και αποκάλυψε τον απίθανο τρόπο, με τον οποίο ανακοίνωσε στον σύζυγό της, Άρη Γούτο ότι είναι για πρώτη φορά έγκυος.

«Είμαι full time μητέρα γιατί το είχα αποφασίσει ότι θα το κάνω. Τώρα που έχουν μεγαλώσει λίγο και η μεγάλη είναι 2,5 και ο μικρός μέχρι τον Σεπτέμβριο θα γίνει ενός έτους θέλω να γυρίσω. Όταν αντίκρυσα τον Άρη -γιατί είχαμε δώσει ραντεβού και με έστησε ένα τέταρτο- και άκουσα τη φωνή του και είπα τέλος. Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας» ανέφερε χαρακτηριστικά η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

«Ήμασταν 7 μήνες μαζί και τότε έμεινα έγκυος. Το θέλαμε πολύ. Ο σύζυγός μου πιο πολύ. Όταν έκανα το τεστ και έμαθα ότι είμαι έγκυος ο Άρης ήταν στο Λονδίνο. Όταν επέστρεψε κοιμηθήκαμε μαζί και το επόμενο πρωί του πήγα μια κούπα καφέ και του έδωσα ένα σημείωμα που έλεγε ότι του χρόνου τέτοια εποχή θα είμαστε 3» αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

 

Read More

And More