Φοίβος Παπαδάκης: Η απάντηση για το μέλλον του στην καθημερινή εκπομπή με τη Μάριον Μιχελιδάκη

Ο Φοίβος Παπαδάκης μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα απαντώντας για τη συνεργασία του με τη Μάριον Μιχελιδάκη και τα σχέδια για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

«Είμαστε πολύ δεμένοι μεταξύ μας, το πιο σημαντικό σε μια δουλειά είναι να υπάρχουν καλές σχέσεις και φιλικές, πέρα από το συναδελφικό. Αποχώρησε ο αρχισυντάκτης, ήταν μια επιλογή δική του, αλλά εμείς παραμένουμε δυναμικά και συνεχίζουμε», ανέφερε αρχικά ο Φοίβος Παπαδάκης.

«Η Μάριον Μιχελιδάκη είναι η κολόνα της εκπομπής από την πρώτη μέρα μέχρι σήμερα και θα είναι μέχρι το τέλος. Έχει τεράστια εμπειρία, θα φέρει εις πέρας και το κομμάτι αυτό», απάντησε ο Φοίβος Παπαδάκης.

Τέλος, ο Φοίβος Παπαδάκης απάντησε για το μέλλον του με την καθημερινή εκπομπή του Open: «Κάνω κάποιες κουβέντες γενικότερα, αλλά ανήκω στο Open και προέχει η όποια συζήτηση γίνει με το Open. Κάποια επίσημη πρόταση δεν έχω για το εάν συνεχιστεί η εκπομπή. Εγώ είμαι μέλος και στρατιώτης. Αν συνεχιστεί η εκπομπή θα είμαι, αν δεν συνεχιστεί δεν θα είμαι», απάντησε ο Φοίβος Παπαδάκης.

Read More

And More