Φόνοι στο καμπαναριό: Πρεμιέρα αύριο για τη θεϊκή κωμωδία του Alpha – Όσα αποκάλυψαν οι πρωταγωνιστές

Φόνοι στο καμπαναριό: Μια ημέρα πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα της θεϊκής κωμωδίας του Alpha, η εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε στα γυρίσματα της σειράς.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής, Ελισσάβετ Οικονόμου, συνάντησε στα παρασκήνια των γυρισμάτων την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, την Ρένια Λουιζίδου, τον Περικλή Αλμπάνη και τις Άννη Θεοχάρη, Μένη Κωνσταντινίδου και Λυδία Τζανουδάκη, αποσπώντας δηλώσεις για το ρόλο τους και το πρώτο επεισόδιο της σουρεαλιστικής κωμωδίας.

H Ρένια Λουιζίδου μίλησε για τη συνεργασία της με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου καθώς και για το αν παρακολουθεί τις σειρές στις οποίες παίζει: «Είναι η πρώτη φορά που κάνουμε μία ολόκληρη δουλειά μαζί με την Ελισάβετ. Ελπίζω ότι αυτό που διασκεδάζει εμάς στα γυρίσματα, θα αποτυπωθεί και στην κάμερα. Δεν απολαμβάνω να βλέπω τον εαυτό μου στην τηλεόραση. Θα δω οτιδήποτε άλλο εκτός από εμένα».

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου αποκάλυψε τι την γοήτευσε στην πλοκή της σειράς αλλά αν δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στο ρόλο της Ηγουμένης Μαρίας: «Αυτή η αντίθεση-αντίφαση είχε ενδιαφέρον για εμένα ότι ενώ είναι Ηγουμένη και είναι και ταγμένη όπως κι όλες οι μοναχές στο μοναστήρι, τους προκύπτει κάτι ξαφνικά και μπλέκουν σε περιπέτειες. Χρειάστηκε λίγος χρόνος για να με συνηθίσω στο ρόλο της Μοναχής, έπρεπε να βρω μέσα τι σημαίνει γι’ αυτή τη γυναίκα να επιλέγει το Μοναχισμό. Τα γυρίσματα είναι δύσκολα, επίπονα αλλά πιστεύουμε ότι ο κόσμος θα γελάσει».

Ο Περικλής Αλμπάνης ενσαρκώνει τον Πάτερ Φανούριο στους “Φόνους Στο Καμπαναριό” και εκφράζει την ανακούφιση του που επιτέλους θα προβληθεί φέτος μια κωμωδία: «Επιτέλους μια κωμωδία στην ελληνική τηλεόραση! Ο ρόλος του Πάτερ Φανούριου είναι λίγο σκοτεινός, κάνει να μοιάζει (ο φόνος) με δολοφονία αλλά είναι…; Είναι μία πολύ ωραία κωμωδία και ο ρόλος μου είναι εξαιρετικός».

Φυσικά, τι θα ήταν οι “Φόνοι Στο Καμπαναριό” χωρίς τις 3 μοναχές Αγαθονίκη, Ουρανία και Χρυσοβαλάντω που ενσαρκώνουν αντίστοιχα η Μένη Κωνσταντινίδου, η Λυδία Τζανουδάκη και η Άννη Θεοχάρη; Οι τρεις ταλαντούχες ηθοποιοί μίλησαν για τους ρόλους τους και δήλωσαν ότι ανυπομονούν να μοιραστούν τη χαρά τους γι’αυτή την πολύ ωραία δουλειά με τους τηλεθεατές.

Η σουρεαλιστική κωμωδία του Alpha “Φόνοι Στο Καμπαναριό”, σε σκηνοθεσία του Αντώνη Αγγελόπουλου και σενάριο των Νίκου Τσιάμη, Νίκου Μήτσα και Παναγιώτη Χριστόπουλου, έρχεται την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στις 21:00 για να μας παρασύρει σε ένα μυστήριο με «φονικές» ατάκες και γέλια μέχρι «θανάτου».

Φόνοι Στο Καμπαναριό: Πρεμιέρα Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στις 21:00 στον Alpha!

Read More

And More