“Fortune of Love” έρχεται στον ΣΚΑΙ και κανείς δεν θα μείνει στο… ράφι!

Έφτασε η στιγμή να νοικοκυρευτείς λατρεμένη κι εσύ κι εσύ κι εσύ… Ναι, έφτασε η στιγμή να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου… Και γι ΄αυτό θα φροντίσει ο ΣΚΑΙ, ο οποίος φέρνει στους δέκτες μας το νέο, dating υπεριάλιτι, “Fortune of Love”. Ναι, σύμφωνα με τις αποκλειστικές μου πληροφορίες, αυτός θα είναι ο τίτλος του brand-new προγράμματος του καναλιού του Φαλήρου.

Πρόκειται για το ξένο φορμάτ “I wanna marry you”, το οποίο έφτασε η στιγμή να έρθει και στην ελληνική τηλεόραση και να σκορπίσει άφθονες δόσεις κεραυνοβόλου έρωτα.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για νεανικό reality σχέσεων, όπου έξι άνδρες και έξι γυναίκες συγκατοικούν σε ένα σπίτι, φλερτάρουν και εννοείται πως προσπαθούν να ανακαλύψουν τον μεγάλο έρωτα.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα βγαίνει στον αέρα κάθε απόγευμα, όπως γινόταν και με το “My style rocks”, ενώ κάθε Παρασκευή βράδυ θα παίζει ένα σπέσιαλ επεισόδιο.

Όσο για το ποιος ή ποια θα αναλάβει την παρουσίαση; Έλα μου ντε… Αυτό είναι ένα μέγα ερώτημα, μιας και το… σαφάρι για τον ιδανικό οικοδεσπότη, μόλις ξεκίνησε!

Read More

And More