Φως στο Τούνελ: «Εγώ άφησα το σημείωμα με τη γάζα για τη Ρούλα Πισπιρίγκου»

Η εκπομπή Φως στο Τούνελ αναζήτησε και βρήκε τη γυναίκα πίσω από το μυστηριώδες μήνυμα σε μία γάζα, κολλημένο στην εξώπορτα της οδού Μπιζανίου στην Πάτρα.

Το σημείωμα που έκανε το γύρο του διαδικτύου μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, της γυναίκας που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, έγραφε: «Έπρεπε να σε είχα αφήσει να πεθάνεις. Συγγνώμη ψυχούλες μου, δεν ήξερα ότι έσωσα μία φόνισσα. Συγγνώμη, συγγνώμη, δεν μπορώ να το πιστέψω.»

Η μάρτυρας μιλώντας σε δημοσιογράφο της εκπομπής, ανέφερε για το συμβάν που συνέβη πριν από μερικά χρόνια: «Εγώ το έγραψα το σημείωμα πάνω στη γάζα που είδατε έξω από το σπίτι της. Ήταν ένας τρόπος αντίδρασής μου γιατί δε θέλω να πιστέψω αυτό που συμβαίνει. Αυτό που εννοούσα είναι πως εάν εγώ τότε δεν την είχα σώσει, δε θα είχε πάρει και τρεις ψυχές. Η Ρούλα τα είχε με ένα παιδί τότε. Εκείνος κάποια στιγμή της ανακοίνωσε ότι θέλει να τη χωρίσει.

Η Ρούλα τρελάθηκε και είπε το ψέμα με τον καρκίνο. Τότε είναι που έκανε την απόπειρα. Την έπαιρνα τηλέφωνο να δω πως είναι, δεν το σήκωνε με τίποτα. Την επόμενη ημέρα πήγα στο σπίτι της, μπήκαμε με τον θείο της και τη βρήκαμε τέζα στο κρεβάτι με τα χάπια δίπλα της. Λίγο μετά ήρθε και η μητέρα της και είπε ότι το έχει ξανακάνει. Την πήγαμε στο νοσοκομείο και της έκαναν πλύση στομάχου», ανέφερε η γυναίκα – μάρτυρα στο Φως στο Τούνελ.

Αυτό όμως που της έκανε μεγάλη εντύπωση είναι πως σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και αφού χώρισε με το παιδί που ήταν τότε μαζί, έμαθε ότι η Ρούλα είναι έγκυος από τον Μάνο και θα τον παντρευόταν.

Read More

And More