Φως στο τούνελ: Ο Θύμιος κυκλοφορεί στα Χανιά; – Ο ανιψιός του κάνει έκκληση μέσω της Αγγελικής Νικολούλη

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του Θύμιου Μπουγά, ενώ όλα τα νεότερα γύρω από την εξαφάνισή του, παρουσίασε η εκπομπή Φως στο τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη.

Ο 39χρονος Θύμιος εξαφανίστηκε στις 4 Μαΐου μετά από βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media με παρέα τραμπούκων να περνά έξω από το σπίτι του 39χρονου και να ρίχνει προς το μέρος του φωτοβολίδες και βεγγαλικά προκειμένου να τον αναγκάσει να βγει έξω.

Ο Θύμιος Μπουγάς βγήκε από το σπίτι και προσπάθησε να αμυνθεί με ένα μπαστούνι εκείνοι τράβηξαν νέο βίντεο το οποίο ανέβασαν στα social media και τον παρουσίαζαν ως μανιακό που τους κυνηγάει με ένα πριόνι.

Ο Θύμιος Μπουγάς στα Χανια;

Η εκπομπή Φως στο τούνελ παρουσίασε εικόνες από νεαρό άνδρα που κυκλοφορεί φορώντας χειρουργική μάσκα στο πρόσωπο, όπως ακριβώς κυκλοφορούσε και ο Θύμιος.

Η εκπομπή ζήτησε τη βοήθεια της οικογένειας του Θύμιου για περισσότερες πληροφορίες και πιθανή ταυτοποίηση.

Νέα έκκληση για τον αγνοούμενο Θύμιο Μπουγά

Μετά την προβολή των φωτογραφιών ο ανιψιός του Θύμιο έκανε έκκληση μέσω της εκπομπής: «Θείε, έστω μια επικοινωνία μαζί μας, με την οικογένειά σου. Σε παρακαλώ πολύ, ανησυχούμε πολύ, σε θέλουμε πίσω» σημείωσε ο ανιψιός του.

Read More

And More