Φως στο τούνελ: Το απειλητικό μήνυμα για βόμβα στο πλατό και η ξεκάθαρη απάντηση της Αγγελικής Νικολούλη

Γεμάτη εντάσεις ήταν η χθεσινή εκπομπή του “Φως στο Τούνελ“. 

Kάποια στιγμή μάλιστα υπήρξε και ένα τηλεφώνημα για βόμβα το οποίο έκανε την Αγγελική Νικολούλη να ξεσπάσει. Η παρουσιάστρια που είχε δεχθεί και σε παλαιότερη εκπομπή της αντίστοιχο τηλεφώνημα έδειξε να μην τρομάζει και έστειλε το δικό της σαφές μήνυμα στον άνθρωπο που πήρε για να την προειδοποιήσει.

«Αχ Θεέ μου, τι θα ακούσουμε πάλι. Παλιότερα, όταν ήμουν στο Alter, είχαν πει ότι έχουν βάλει βόμβα στο κτήριο. Έφυγαν όλοι κι εγώ έμεινα μόνη μου με μια κάμερα και συνέχισα. Λοιπόν, παιχνιδάκια τέτοια ότι έχει μπει βόμβα εδώ, ας τα αφήσουμε στην άκρη. Έλα Παναγιά μου. Είχα χρόνια να το ακούσω αυτό το πράγμα ότι έχουν βάλει βόμβα. Έχουμε τόσα μέτρα ασφαλείας εδώ αγαπητέ μου που δε μπαίνει κουνούπι κι εσύ μου λες ότι έχουν βάλει βόμβα; Καλά κρασιά. Σε εσένα θα σκάσει απ’ ότι φαίνεται. Λες και κωλώνουμε τώρα εμείς για μια βόμβα. Εντάξει τώρα υπερβολές. Μη τα κάνουμε αυτά τα πράγματα. Ηρεμήστε» είπε η Αγγελική Νικολούλη.

Στη συνέχεια, ο ίδιος άνθρωπος που είχα κάνει το απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα, έστειλε εκ νέου μήνυμα στην παρουσιάστρια προειδοποιώντας τη να σταματήσει να ψάχνει μια συγκεκριμένη υπόθεση καθώς δεν πρόκειται να βρει τίποτα.

«Αυτός που είπε για τη βόμβα; Για τον Μάριο; Αν ήταν έτσι θα είχαμε σταματήσει και τότε… Μας λέτε τώρα ότι θα βρούμε τίποτα; Εσείς ήσασταν για τη βόμβα; Όχι, η ιστορία δεν έχει τελειώσει. Για το τούνελ ποτέ δεν τελειώνει τίποτα…Απειλές… Έχει τελειώσει η ιστορία… Όσο μπορούμε θα ψάχνουμε» ήταν η απάντηση της Αγγελικής Νικολούλη.

Λίγα λεπτά μετά η παρουσιάστρια ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές για την ένταση.

Read More

And More