Στο T-live

Φωτεινή Αθερίδου: Αντιδράσεις για τη βάφτιση του γιου της σε πισίνα – Τι απαντά ο κληρικός που τέλεσε τη βάφτιση

Αντιδράσεις έχουν προκληθεί για τη βάφτιση του 3χρονου γιου της Φωτεινής Αθερίδου και του Κωνσταντίνου Μαγκλάρα σε πισίνα, τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ο λόγος είναι ότι ο ιερέας που τέλεσε το μυστήριο καθαιρέθηκε, με αποτέλεσμα η βάφτιση του γιου των γνωστών ηθοποιών (όπως και γάμοι άλλων ζευγαριών) να κινδυνεύει να ακυρωθεί.

Ειδικότερα, ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής δημοσίευσε επιστολή, στην οποία έλεγε στους ιδιοκτήτες του κτήματος όπου έγινε η βάφτιση πως κακώς φιλοξένησαν τον συγκεκριμένο ιερέα και ότι υπάρχει πιθανότητα να κλείσουν το ιδιωτικό εκκλησάκι που βρίσκεται εντός του.

Τι απαντά ο κληρικός στο T-live

Η δημοσιογράφος Έφη Κουλοχέρη μίλησε με τον πατέρα Τιμόθεο, ο οποίος επεσήμανε στην εκπομπή του Alpha: «Την οικογένεια τη γνωρίζω χρόνια. Ο παππούς, ο Θοδωρής Αθερίδης, είναι πάρα πολύ πιστός άνθρωπος και μάλιστα είχε και σοβαρή πνευματική μορφή. Παρόλα αυτά με πλησίασαν και με ρώτησαν αν μπορούν να κάνουν τη βάφτιση γιατί το εγγονάκι του είναι μεγάλο. Το σκέφτηκα, πήρα την ευλογία από τον γέροντά μου και προέβην σε αυτή την πράξη».

Δες περισσότερα στο παρακάτω βίντεο από το T-live:

Read More

And More