Φωτεινή Αθερίδου: «Δεν θα έκανα ποτέ παραδοσιακό γάμο, βαριέμαι τόση ώρα όρθια»

Για τη νέα της σειρά, αλλά και τον γάμο της με τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα μίλησε η Φωτεινή Αθερίδου στην κάμερα του Alpha και στο Happy Day.

Η ηθοποιός ανέφερε τους λόγους που δεν έκανε παραδοσιακό γάμο, ενώ μίλησε για την απόφασή της να βαφτίσει τον γιο της σε πισίνα στο πάρτι που ακολούθησε μετά την τελετή του γάμου της.

«Πολύ ωραίο, τίποτα για πλάκα το κάναμε, να περάσουμε ωραία να γελάσουμε με τους φίλους μας, έτσι χαλαρά. Δεν θα έκανα ποτέ παραδοσιακό γάμο, βαριέμαι τόση ώρα να είμαι όρθια, τα βαριέμαι αυτά, αυτό που κάναμε ήταν τόσο… όσο», είπε η Φωτεινή Αθερίδου.

Όσο για τους λόγους που βάφτισε τον γιο της σε πισίνα: «Δεν ήθελα τριών ετών παιδί να το βουτάμε μέσα στην κολυμπήθρα, δεν ήθελα ούτε να τον ταλαιπωρήσω, ούτε να τον τρομάξω, το κάναμε με έναν τρόπο που να μπορέσει να το αντιληφθεί, του είπα ότι θα κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι», απάντησε η Φωτεινή Αθερίδου.

Δες επίσης: Φωτεινή Αθερίδου – Κωνσταντίνος Μαγκλάρας: Όλα όσα έγιναν στον γάμο και στη βάφτιση του γιου τους – Φωτογραφίες και βίντεο

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164