Φωτεινή Αθερίδου για Κωνσταντίνο Μαγκλάρα: «Είπα ότι αν δεν κάνω το παιδί του, δε θα κάνω κανενός»

Στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» βρέθηκε καλεσμένη το Σάββατο 2/12 η Φωτεινή Αθερίδου.

Η νεαρή ηθοποιός σε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με τον Τάσο Ιορδανίνη, μίλησε για τον ρόλο της ως μητέρα, για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στις γέννες της, αλλά και για τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα.

«Πριν πέντε χρόνια με έπαιρνες να ζήσω μία μέρα τώρα θα έλεγα “ποτέ δεν θα κάνω παιδιά”. Όταν έρχεται όμως το βάρος ομαλά και χτίζεται το βάρος της ευθύνης και του προγράμματος κάπως δεν το καταλαβαίνεις», είπε αρχικά η Φωτεινή Αθερίδου.

Και συνέχισε: «Ήθελα να γίνω μαμά. Ο Θοδωρής έτυχε. Τώρα όπως είναι ζωή μου έτσι και δεν είχα κρατήσει το μωρό θα είχα μετανιώσει φρικτά. Είχα σκεφτεί να μην το κρατήσω, γιατί δεν είχαμε συζήσει ποτέ, ήταν αιφνιδιαστικό. Όταν έμαθα πως είμαι έγκυος είπα πως αν δεν κάνω το παιδί του Κώστα, δεν θα κάνω κανενός».

Στη συνέχεια η Φωτεινή Αθερίδου περιέγραψε πώς βίωσε τον φυσιολογικό τοκετό στη δεύτερη εγκυμοσύνη της, λέγοντας: «Δεν ήθελα να κάνω καισαρική, δεν υπήρχε κάποιος σοβαρός λόγος που έκανα καισαρική. Τότε ήταν που είχαν περάσει πολλές ώρες, μου είχαν κάνει πρόκληση τοκετού, απλώς επειδή υπάρχει μία ευκολία στην καισαρική και έμαθα ότι πια μπορείς να το προσπαθήσεις ήθελα οπωσδήποτε να το προσπαθήσω. Δεν ξέρεις πόση δύναμη ένιωσα στον φυσιολογικό τοκετό. Πόνεσε αλλά μετά το ξεχνάς κατευθείαν».

Read More

And More