Φωτεινή Αθερίδου: Όλες οι λεπτομέρειες για τον τοκετό – «Καταφέραμε να γεννήσει φυσιολογικά, ο σύζυγός της ήταν μέσα»

Στην εκπομπή «Happy Day» και στην δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμπούρογλου μίλησε ο γυναικολόγος της Φωτεινής Αθερίδου, λίγες ώρες αφότου έφερε στον κόσμο τον δεύτερο καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα.

Η αγαπημένη ηθοποιός και κόρη του Θοδωρή Αθερίδη γέννησε με φυσιολογικό τοκετό σε γνωστό μαιευτήριο των βορείων προαστίων. Όπως αποκάλυψε η ίδια η Φωτεινή Αθερίδου τον πρωτότοκο γιο της τον είχε γεννήσει με καισαρική και αυτή ήταν η πρώτη φορά που έφερε στον κόσμο ένα παιδί με φυσιολογικό τοκετό.

Ο γυναικολόγος, Βασίλης Βεργέτης, μιλώντας στην εκπομπή του Alpha, δήλωσε: «Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι 3,5 κιλά. Μπορέσαμε να κάνουμε και αυτό που ήθελε και ήταν το όνειρό της, να γεννήσουμε φυσιολογικά. Ο πρώτος τοκετός είχε γίνει με καισαρική τομή αλλά καταφέραμε να γεννήσει φυσιολογικά αυτή τη φορά με μια διαδικασία που απαιτεί σεβασμό στα ιατρικά πρωτόκολλα. Απαιτεί υπομονή και από την γυναίκα και από το ιατρικό προσωπικό. 

Η Φωτεινή ήταν ήρεμη, χαμογελαστή και πανευτυχής. Ο σύζυγος της Φωτεινής ήταν μέσα στην γέννα. Το παιδί πιστεύω ότι μοιάζει στον παππού της οικογένειας, τον Θοδωρή Αθερίδη. Ήταν συγκινημένοι όλοι».

Read More

And More