Φωτεινή Δάρρα για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Δεν με σεβάστηκε, είδατε ένα μονταρισμένο υλικό»

Μετά το τέλος του J2US, η Φωτεινή Δάρρα και ο Πάνος Τριανταφύλλου βρέθηκαν καλεσμένοι στο «Open Weekend».

Η γνωστή τραγουδίστρια απάντησε σε όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» αλλά και για τα πλάνα στον τελικό με την αντίδρασή της. (Διάβασε εδώ περισσότερα)

«Είδατε ένα μονταρισμένο υλικό. Αν κανείς μπει στο προφίλ μου θα δει ολόκληρο το βίντεο. Δεν θέλω να δώσω έκταση στον αμειβόμενο τηλεοπτικό χρόνο του κυρίου Μικρούτσικου ή του καθενός που μπορεί να αμείβεται για να κάνει αυτή τη δουλειά. Σέβομαι κάθε άνθρωπο, κάθε δημοσιογράφο, σέβομαι τη γνώμη του, παρόλο που ο ίδιος δεν με σεβάστηκε, εγώ συνεχίζω κι εξακολουθώ να τον σέβομαι.

Δεν θέλω, λοιπόν, να δώσω έκταση σε όλο αυτό. Ήταν ένα μονταρισμένο υλικό. Η πρώτη λογική αντίδραση είναι να αγκαλιάσεις το ταίρι σου. Φίλησα πρώτα τον Πάνο, μετά τον Νίκο Κοκλώνη και μετά τον Λευτέρη, κάτι που δεν προβλήθηκε ποτέ», είπε η Φωτεινή Δάρρα.

Δες το απόσπασμα στο 6:40:

 

Για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, η Φωτεινή Δάρρα είπε: «Κάνει δηλώσεις σχεδόν κάθε μέρα. Τι να πω; Ο καθένας έχει τη δική του στάση απέναντι στη δημοσιότητα, απέναντι στον τρόπο που θέλει να δείχνει τον εαυτό του και να πλασάρεται ως καλλιτέχνης, ως περσόνα».

Read More

And More