Φωτεινή Ντεμίρη για σεξουαλική παρενόχληση: “Ήταν μια οδυνηρή εμπειρία, δεν είχα ζήσει ξανά κάτι παρόμοιο”

Η Φωτεινή Ντεμίρη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Το Πρωινό” και μοιράστηκε με τους παρουσιαστές και το τηλεοπτικό κοινό μια δυσάρεστη εμπειρία που βίωσε όταν ήταν φοιτήτρια. Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από το αφεντικό της σε ένα γραφείο, όταν πήγε να δουλέψει για να βγάλει ένα έξτρα εισόδημα. 

“Έχω βιώσει βία αλλά όχι στο θέατρο. Όταν ήμουν φοιτήτρια ήθελα να μαζέψω κάποια χρήματα για να πάω ταξίδι στο εξωτερικό, χωρίς να το ξέρουν οι δικοί μου, και ήθελα να βρω μια δουλειά για να συμπληρώσω το ποσό και να πάω στη Νέα Υόρκη. 

Πήγα σε μια δουλειά και υποτίθεται θα ήμουν βοηθός γραμματέα κάποιου. Ο άνθρωπος αυτός μου την έπεσε πολύ άσχημα σε ένα χώρο απομονωμένο. Έτρεμα σαν το ψάρι. Αυτό έγινε την πρώτη φορά που τον είδα και υποτίθεται με προσέλαβε. Μείναμε όλη τη μέρα μαζί και αργά το απόγευμα αυτός μου την έπεσε. Εγώ φώναζα και του έλεγα ότι ξέρει η συγκάτοικός μου πού είμαι για να τον κάνω να φοβηθεί.

Ήταν μια οδυνηρή εμπειρία. Δεν είχα ζήσει ξανά κάτι παρόμοιο, ήμουν πολύ προστατευμένη στο σπίτι μου. Εννοείται ότι έφυγα από τη δουλειά. Το είπα στη συγκάτοικό μου και μετά δεν το ανέφερα ξανά γιατί με τάραζε”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Φωτεινή Ντεμίρη. 

Δες το βίντεο:

Read More

And More