Φωτεινή Παντζιά για Αχιλλέα Μπέο: «Είμαι μια γυναίκα με δύο υιοθετημένα παιδιά που ερωτεύεται γυναίκες»

Στην εκπομπή Fay’s Time στον ΣΚΑΪ μίλησε η επιχειρηματίας Φωτεινή Παντζιά, μετά τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου που ξεσήκωσαν αντιδράσεις.

Μητέρα δύο υιοθετημένων παιδιών και έχοντας ερωτικές προτιμήσεις του ιδίου φύλου, η Φωτεινή Παντζιά έστειλε το δικό της μήνυμα μέσω τη εκπομπής: «Είμαι μία σκληρά εργαζόμενη μαμά δύο υιοθετημένων παιδιών που τυγχάνει να έχει 1.60 ύψος να είναι μελαχρινή και να ερωτεύεται γυναίκες», ανέφερε αρχικά η γνωστή επιχειρηματίας για το προφίλ της.

Και αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου: «Πώς είναι δυνατόν κάποιος να θυμώνει μαζί μου; Θυμώνει γιατί δεν είμαι πολύ ψηλή; Θυμώνει που έχω μία σπουδαία οικογένεια με πολλή αγάπη που η μαμά ερωτεύεται γυναίκες; Και πόσο αφορά κάποιον αυτό; Πού του κάνουμε κακό; Από πού πηγάζει αυτός ο θυμός; Γιατί τέτοια ρητορική μίσους και τι ακριβώς φοβάται;» είπε η Φωτεινή Παντζιά ζητώντας απαντήσεις.

«Τον ακούω από χθες να λέει ότι αυτός είναι αγράμματος και ένας άνθρωπος που δεν πήγε σχολείο», κατέληξε η γνωστή επιχειρηματίας σε επικοινωνία με την εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Read More

And More