Φωτεινή Πετρογιάννη: «Δεν είχα κανένα άγχος να χάσω γρήγορα τα κιλά της εγκυμοσύνης, άρχισα διατροφή γιατί είχα μυοσκελετικά»

Για την προσπάθεια που κάνει να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης μίλησε η Φωτεινή Πετρογιάννη το πρωί του Σαββάτου 28 Ιουνίου στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας». Η δημοσιογράφος εξήγησε πως δεν είχε άγχος να χάσει γρήγορα τα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, ωστόσο αποφάσισε να ξεκινήσει διατροφή γιατί είχε αρχίσει να έχει μυοσκελετικά προβλήματα.

«Κάνω μια πολύ έντιμη προσπάθεια να χάσω τα κιλά της εγκυμοσύνης, όπως κάθε φορά που κάνω διατροφή, είμαι πολύ πειθαρχημένη. Δεν είχα κανένα άγχος να χάσω τα κιλά της εγκυμοσύνης άμεσα και γρήγορα. Απλά άρχισε να μου δημιουργεί πρόβλημα στο σώμα μου, είχα μυοσκελετικά θέματα επειδή είχα βαρύνει. 

Δεν αναγνώριζα το σώμα μου πια σε επίπεδο δυσκολίας στην καθημερινότητα. Είπα να χάσω ό,τι μπορώ χωρίς πίεση. Το κάνω με τη βοήθεια διατροφολόγου. Αποδίδει πιο δύσκολα απ’ ότι τις άλλες δυο φορές που έκανα διατροφή. Συνήθως έχανα γύρω στα 8 κιλά στους δυο μήνες. Τώρα αυτό δε θα γίνει. Έχει να κάνει με τη λοχεία, τον θηλασμό…Αυτό το ότι έχω 36% λίπος, δεν έχει ξαναγίνει»

 

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Skoda Elroq

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164