Φωτεινή Πετρογιάννη: «Έσπασε» στον αέρα του Πρωινού – «Ο μπαμπάς μου πάσχει από άνοια»

Σε μια προσωπική εξομολόγηση για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει οικογένειά της προχώρησε η Φωτεινή Πετρογιάννη στον αέρα του «Πρωινού». Η δημοσιογράφος, με αφορμή την αναφορά του Βασίλη Σκουντή στην άνοια από την οποία έπασχε ο Γιάννης Ιωαννίδης, θέλησε να μοιραστεί το ίδιο πρόβλημα υγείας που ταλαιπωρεί τον πατέρα της.

«Επειδή ο πατέρας μου πάσχει από άνοια και είχαμε πρόσφατα αυτή τη συζήτηση στο σπίτι… Ήταν το καλοκαίρι μαζί με φίλους του και προσπαθούσαν να θυμηθούν πράγματα που έχουν ζήσει μαζί κι εκείνος δυσκολευόταν αρκετά να το κάνει», ανέφερε αρχικά η Φωτεινή Πετρογιάννη.

«Η μάνα μου έκανε νοήματα από δίπλα, «μην τον πιέζετε», γιατί είναι δύσκολο και για τον ίδιο τον άνθρωπο. Φαντάζομαι ότι μέσα σε αυτό το σκοτάδι που μπορεί να έχει στο μυαλό του, εκείνη την ώρα καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να θυμηθεί αυτά τα οποία του λένε. Πιστεύω πως το καταλαβαίνει και νιώθει άσχημα», πρόσθεσε η Φωτεινή Πετρογιάννη εμφανώς συγκινημένη.

 

«Όταν βλέπω τον πατέρα μου να προσπαθεί να ανακαλέσει πράγματα από το παρελθόν, καταλαβαίνω ότι κάπως δυσκολεύεται και κάπως στεναχωριέται, αλλάζει το πρόσωπό του. Καταλαβαίνω αυτούς που κάνουν λίγο πίσω και δεν έχουν την κοινωνική ζωή που είχαν», εξομολογείται η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Read More

And More