Φωτεινή Ράλλη: Τι κάνει σήμερα 21 χρόνια μετά το Fame Story – Ο γάμος στη Γαλλία και το χειρουργείο μετά τη γέννα

Η Φωτεινή (Τσιτσιγκού) Ράλλη συστήνεται και πάλι με το νέο της επώνυμο μπροστά στην κάμερα, μιλώντας για όσα ακολούθησαν στη ζωή της, μετά τη συμμετοχή της στο Fame Story.

Η τραγουδίστρια η οποία πέρασε στην ιστορία των talent shows, μέσα από τον επικό καυγά με την Άσπα Τσίνα, μίλησε στην Χριστιάνα Κοχλατζή και στο Happy Day.

«Είναι κάτι που ακόμα μας κυνηγάει, ήμασταν μικρά κορίτσια. Πάνω στα νεύρα μας λέμε και καμιά ατάκα που είναι μπιπ και είναι κάτι που με καταδιώκει. Μου λένε ακόμα  “Τι της έχω κάνει της μ@@@σμένης”. Δεν ξέρω τι γίνεται όταν πας σε ένα ριάλιτι γιατί σε ριάλιτι εξελίχθηκε», είπε η Φωτεινή Ράλλη για τον καυγά με την Άσπα Τσίνα.

«Δεν το είχα πει και στον μπαμπά μου ότι θα πάω στο Fame Story γιατί δεν τα είχε πολύ καλά. Τότε ήταν το Big Brother, οπότε δεν μας άφηνε να δούμε καν Big Brother. Δήλωσα συμμετοχή συμμετοχή στο Fame Story και ο μπαμπάς μου δεν ήξερε τίποτα. Κάποια στιγμή με βλέπει μπροστά του και το δέχτηκε γιατί είδε και τον Αντώνη Βαρδή, την Κατερίνα Κούκα και καταξιωμένους ανθρώπους», ανέφερε για τη συμμετοχή της στο talent show.

Φωτεινή Ράλλη  – Η νέα ζωή

Για τον γάμο και τη γέννηση της κόρης της: «Κάνω μια οικογενειακή ζωή. Ο άνδρας μου ασχολείται με τα ναυτιλιακά. Είχαμε πάει Γαλλία, Μονακό. Ο γάμος μας έγινε στη Γαλλία. Είχα και τη μικρή τότε που ήταν 6 μηνών, μείναμε εκεί άλλα 4 χρόνια.

Δεν θα υπάρξει δεύτερο παιδί. Γέννησα φυσιολογικά, πήγα στο δωμάτιο και μετά αισθάνθηκα ότι πονάω πάρα πολύ, είχα αιμορραγία, οπότε με βάλανε κατευθείαν στο χειρουργείο,  με έπιασε ένας φόβος», ανέφερε η Φωτεινή Ράλλη.

«Πλέον δεν με λένε Τσιτσιγκού, με λένε Ράλλη», είπε η τραγουδίστρια, 21 χρόνια μετά το Fame Story.

Read More

And More