Φωτιά στη Ρόδο: Ο πρώην παίκτης του MasterChef Τζιοβάνι Σκαράτζι εγκατέλειψε το σπίτι του μαζί με τη σύζυγό του

Στιγμές αγωνίας ζουν οι κάτοικοι της Ρόδου αλλά και όσοι επέλεξαν το νησί για να εργαστούν ή να κάνουν τις διακοπές τους μετά την πύρινη λαίλαπα. 

Ο Τζιοβάνι Σκαράτζι, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός από τη συμμετοχή του στο MasterChef και η σύζυγός του Βίκυ μίλησαν στην εκπομπή «Alpha Τώρα» για τις στιγμές που βίωσαν όταν ξέσπασε η φωτιά στη Ρόδο. Το ζευγάρι αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σπίτι του το βράδυ, αφού η φωτιά έφτασε μέχρι το διπλανό χωριό.

«Βρισκόμαστε στην πόλη της Ρόδου. Τα καταλύματα έχουν καταληφθεί από όλους τους πυρόπληκτους. Μετά το Γεννάδι είμαστε εμείς. Κάποια στιγμή λες δε μας ενδιαφέρει η περιουσία, να σωθούμε εμείς και δεν μας νοιάζει τι αφήσαμε πίσω. Δεν νιώσαμε ούτε μία στιγμή απειλή για τη ζωή μας». είπε αρχικά η σύζυγός του.

«Είναι κάτι εντελώς καινούργιο για εμένα. Ακόμα και σήμερα δεν ξέρω… Το πρώτο ήταν να είμαστε ασφαλείς. Τώρα σκέφτομαι τι θα κάνουμε; Η μεγαλύτερη ζημιά ήταν στη φύση, αλλά στη Ρόδο ο τουρισμός είναι πολύ σημαντικός» συνέχισε ο Τζιοβάνι Σκαράτζι.

 

«Ήρθε μήνυμα εκκένωσης στο διπλανό χωριό, οπότε η σκέψη ήταν ότι έρχεται και σε εμάς… Φύγαμε νύχτα» σχολίασε η σύζυγός του.

Read More

And More