Φώτης Μεταξόπουλος για τη Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Βλέπω να τη βάζουν στο βιβλίο γκίνες»

Για την Ζωζώ Σαπουντζάκη και την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της μίλησε ο Φώτης Μεταξόπουλος στην εκπομπή «Πρωινό» το πρωί της Τετάρτης 21/2. 

Ο Φώτης Μεταξόπουλος ανέφερε όσα είπαν οι δυο τους στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν και όπως είπε, όταν βγει από το νοσοκομείο η Ζωζώ Σαπουντζάκη, θα την επισκεφθεί για να την… μαλώσει.

«Την πήρα τηλέφωνο σήμερα το πρωί. Της λέω, “Ζωζώκα μου, είμαστε σε κάποια ηλικία, δεν επιτρέπεται εσύ να κάνεις τώρα αυτά τα πράγματα, λίγο πιο λίγο” και μου λέει, “δε μπορώ, αν δε τραγουδήσω θα πεθάνω” και αμέσως άρχισε και τραγούδαγε από το νοσοκομείο. Απ’ ότι έμαθα τραγούδαγε και στους γιατρούς, πήρε ένα μικρόφωνο, το είχε μαζί της.

Η Ζωζώ είναι χειμερινή κολυμβήτρια, κάθε μέρα, κατεβαίνει στο σπίτι της 99 σκαλιά, κάνει μπάνιο, και ξανανεβαίνει 99 σκαλιά. Της λέω, “δε ξέρω τι θα κάνεις εσύ, εγώ θα φύγω στα 120” και μου λέει. “γιατί βιάζεσαι;”. Θα τραγουδάει και μετά τα 100. Βλέπω να τη βάζουν στο βιβλίο γκίνες. Έμαθα για την περιπέτεια της υγείας της από την τηλεόραση… Το τραγούδι της δίνει ζωή… Μόλις βγει, θα πάω να τη δω και θα τη μαλώσω» είπε ο Φώτης Μεταξόπουλος.

Read More

And More