Φώτης Σεργουλόπουλος: Ανακαλύψαμε τα… ίχνη του!

Αναμφισβήτητα, μπορεί να πει κανείς, πως ο Φώτης Σεργουλόπουλος είναι… ταξιδευτής του κόσμου. Ανήκει στη κατηγορία εκείνη των ανθρώπων που λατρεύουν τα ταξίδια… Ανήκει στην κατηγορία εκείνη των ανθρώπων που τα ταξίδια γι ΄αυτούς είναι φιλοσοφία, είναι τρόπος ζωής.

Έτσι, όταν οι τηλεοπτικές και γενικότερα επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επιβάλλουν να βρίσκεται στην Αθήνα, παίρνει το δισάκι στον ώμο και μπορεί να βρεθεί… παντού!

Πότε κάνοντας βόλτα στην πολυαγαπημένη μας Ελλάδα, πότε στην Ευρώπη, πότε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Τώρα ,λοιπόν, που οι τηλεοπτικές κάμερες έχουν σβήσει για ΄κείνον και έχει αποφασίσει να κρατήσει αποστάσεις ασφαλείας, από τα τηλεοπτικά πλατό κι αφού φυσικά έβαλε σε μία τάξη και τις υποχρεώσεις που έχει με τα μαγαζιά που διατηρεί στο κέντρο της Αθήνας και στη Κηφισιά, έφυγε…

Ναι, έφυγε προκειμένου να αλλάξει για ακόμα μία φορά εικόνες, παραστάσεις, ερεθίσματα, πλημμυρίζοντας με αυτό το τρόπο με νέα, πολύτιμα συναισθήματα κι εμπειρίες.

Εμείς ,λοιπόν, ανακαλύψαμε τα… ίχνη του Φώτη. Ο χαρισματικός παρουσιαστής με αφορμή το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, όλες αυτές τις ημέρες βρίσκεται στο Παρίσι.

Άλλωστε, το Παρίσι είναι μία πόλη που λατρεύει ο Φώτης και την οποία επισκέπτεται πολύ συχνά, μιας κι εκεί έχει φίλους, συγγενείς και φυσικά τα τελευταία χρόνια έχει φροντίσει να αποκτήσει και το δικό του σπίτι.

Ο Φώτης μοιράστηκε κάποια χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από αυτή την επίσκεψή του στο μαγικό Παρισάκι, με τους διαδικτυακούς του φίλους, τα οποία λατρεμένη και στα παρουσιάζω ευθείς αμέσως, έτσι για να σε ταξιδέψω…

Από το δάσος της Βουλώνης και το μουσείο τέχνης…

Μέχρι σε ένα από τα πιο in εστιατόρια του Παρισιού!!!!

Ε, και τώρα μην μου πεις ότι λιγάκι δεν ζηλεύεις λατρεμένη, γιατί εγώ ζηλεύω πολύ… Το ομολογώ… Λατρεμένο Παρίσι!!!!!!

Read More

And More