Φώτης Σεργουλόπουλος: Δεν φαντάζεσαι με ποιον αγκαλιά έχει ποζάρει και τι μήνυμα στέλνει!

Ανήκει στη κατηγορία εκείνη των ανθρώπων της τηλεόρασης, που όταν λείπουν από το γυαλί σου λείπουν… Ανήκει σε αυτή τη μικρή, πολύ μικρή κατηγορία των ανθρώπων της τηλεόρασης, που όταν βρίσκονται σε αυτή, η παρουσία τους είναι πολύτιμη.

Ο λόγος για το Φώτη Σεργουλόπουλο, ο οποίος εννοείται πως λείπει και μας λείπει από την τηλεόραση. Η απουσία του είναι κάτι παραπάνω από αισθητή, μιας και δεν μπορείς να πεις ότι είναι πολλές οι περσόνες εκείνες που είναι στις τηλεοπτικές επάλξεις και το αξίζουν. Δεν μπορείς να πεις ότι είναι πολλές οι περσόνες εκείνες που κρατούν τηλεοπτικά πόστα και τα κρατούν γιατί έχουν όντως το χάρισμα της επικοινωνίας, γιατί έχουν ταλέντο, γιατί έχουν πραγματικά κάτι ενδιαφέρον και ουσιαστικό να σου πουν, ακόμα κι όταν κάνουν χιούμορ…

Η τηλεοπτική απουσία ,λοιπόν, του Φώτη εννοείται πως και δεν περνά απαρατήρητη και δεν μας στοιχίζει…

Παρόλα αυτά εκείνος μακριά από το γυαλί τα περνάει κάτι παραπάνω από καλά, μιας και φροντίζει να απολαμβάνει το γιο του, να ξεκουράζεται, να φορτώνει τις μπαταρίες του και φυσικά να πλημμυρίζει το μυαλό και την καρδιά του με μαγικές εικόνες.

Άλλωστε, είναι γνωστό πως ο Φώτης λατρεύει τα ταξίδια και μόλις του δίνεται η ευκαιρία παίρνει το δισάκι του στον ώμο και… όπου φύγει-φύγει!

Έτσι, σύμφωνα με τα όσα μας αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από τα social-media που διαθέτει, αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην υπέροχη Μύκονο και φροντίζει να την απολαύσει τώρα, που όσο να πεις είναι ακόμα ήρεμη, γαλήνια, όμορφη… Γιατί από τον επόμενο μήνα; Θα σημάνει συναγερμός!

Μάλιστα, ο Φώτης στη φωτό που αποφάσισε να ανεβάσει είναι αγκαλιά με ένα πανέμορφο γαιδουράκι, το οποίο και στο τέλος – συγνώμη κιόλας-, κλέβει και τις εντυπώσεις.

Όσο για το ποιο είναι το μήνυμα που θέλησε να μας στείλει; “Υπομονή”!!!

Υπομονή έγραψε δίπλα στη φωτογραφία, υπονοώντας μάλλον πως αυτή τη περίοδο χρειάζεται να κάνει… “γαϊδουρινή υπομονή”. Φυσικά η φωτογραφία κέρδισε χιλιάδες like, ενώ οι περισσότεροι διαδικτυακοί του φίλοι έσπευσαν για ακόμα μία φορά να του θυμίσουν πως τους λείπει και πως περιμένουν πως και πως το τηλεοπτικό comeback του.

Read More

And More