Φώτης Σεργουλόπουλος για τον «Άλλον Άνθρωπο»: «Αυτό που με κλονίζει περισσότερο είναι ότι κλονίζεται η φιλανθρωπία»

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου του δημιουργού της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» θέλησε να κάνει το σχόλιό του μέσα από την εκπομπή «Πρωίαν σε είδον».

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος τόνισε πως αυτό που τον έχει επηρεάσει περισσότερο σε αυτή την υπόθεση είναι ότι κλονίζεται η πράξη της φιλανθρωπίας λέγοντας: «Αυτό που με κλονίζει περισσότερο και κλονίζει τον περισσότερο κόσμο, είναι ότι κλονίζεται ταυτόχρονα η φιλανθρωπία. Δηλαδή, πολλοί άνθρωποι έχουμε προσφέρει σε διάφορες οργανώσεις, εθελοντικά, στις πυρκαγιές, σε ομάδες, έχουμε συμμετάσχει σε οργανωμένες δράσεις.

Αυτή τη στιγμή κλονίζεται η εμπιστοσύνη μας σε κάτι τέτοιο. Θα πρέπει λίγο να το κοιτάξουμε γιατί δεν είναι τα πράγματα έτσι. Η φιλανθρωπία είναι κάτι που ο άνθρωπος το έχει μέσα του και το κάνει με οποιονδήποτε τρόπο».

«Θα ήθελα επίσης να σταθώ στην ανάρτηση που έκανε η Γωγώ Δελογιάννη, η οποία έχει συμμετάσχει σε φιλανθρωπικό έργο του συγκεκριμένου οργανισμού, ότι περιμένει κι εκείνη με αγωνία να δει τι θα γίνει, διότι είναι και η ίδια συγκλονισμένη με το γεγονός. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος ο οποίος ασχολείται με τη φιλανθρωπία να δέχεται ένα τέτοιο πλήγμα, γι’ αυτόν τον λόγο είπα στην αρχή ότι θα ήταν σωστό, αυτές οι υποθέσεις να γίνονται με πολύ γρήγορες διαδικασίες», συμπλήρωσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Read More

And More