Φώτης Σεργουλόπουλος: Η απάντηση στον Αλέξη Κούγια μετά τις σκληρές δηλώσεις του

Στις δηλώσεις που έκανε την Τετάρτη 20/9 ο Αλέξης Κούγιας θέλησε να απαντήσει το πρωί της Πέμπτης 21/9 ο Φώτης Σεργουλόπουλος

Ο παρουσιαστής του «Πρωίαν σε είδον» στην έναρξη της εκπομπής -και χωρίς να αναφέρει το όνομα του ποινικολόγου- έστειλε τη δική του απάντηση λέγοντας χαρακτηριστικά: 

«Χθες ήταν ίσως από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου. Δηλαδή, πραγματικά έτσι και αποστασιοποιηθείς… Πήγα, πήρα τον γιο μου από το σχολείο, πήγαμε στο σπίτι, διαβάσαμε, παίξαμε, κάναμε ένα μπανάκι, τον έβαλα στο κρεβάτι, διαβάσαμε ένα καινούργιο παιδικό μυθιστόρημα. Και είχε πάρα πολλή πλάκα, γελάσαμε και μετά τον έβαλα και κοιμήθηκε. Και μετά συνειδητοποίησα ότι είμαι ευτυχισμένος»..

Στη συνέχεια η Τζένη Μελιτά πήρε τον λόγο και είπε: «Δεν μπορώ να το πιστέψω, είσαι τόσο ζεν;» με τον Φώτη Σεργουλόπουλο να επισημαίνει: «Δεν είμαι ζεν, ευτυχισμένος είμαι. Έτσι είναι η ζωή, να την παίρνεις όπως την έχεις φτιάξει εσύ ο ίδιος».

«Εγώ στο είπα και στο τηλέφωνο, που σε πήρα χθες, ότι δεν πιστεύω την ψυχραιμία σου, δεν την πιστεύω» αποκρίθηκε στη συνέχεια η Τζένη Μελιτά, με τον παρουσιαστή να συνεχίζει: «Γιατί είμαι ευτυχισμένος, γι’ αυτό!».

Η Τζένη Μελιτά κατέληξε: «Χαίρομαι που είσαι ευτυχισμένος και χαίρομαι που είσαι συνεργάτης μας».

Σου θυμίζουμε, πως ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε χθες στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα: «Υπάρχει ένας ανεκδιήγητος που κάνει πια εκπομπή στη δημόσια τηλεόραση και εμφανίζεται να έχει υιοθετήσει παιδί. Και να μεγαλώνουν τώρα δύο ομοφυλόφιλοι ένα αγοράκι ή ένα κοριτσάκι. Θα τον ρωτούν στο σχολείο ποιος είναι ο γονέας 1 και ποιος ο γονέας 2. Πώς θα αποκαλούν αυτό το παιδί, τι αγωγή θα του δώσουν οι γονείς του. Πώς θα το αποκαλεί η δασκάλα; Πώς θα του απευθύνεται η δασκάλα; Είναι σύγχυση. μεγαλώνουμε παιδιά που θέλουμε να είναι ισορροπημένα, να μην είναι μπερδεμένα».

Read More

And More