Φώτης Σεργουλόπουλος και Τζένη Μελιτά έκαναν πρεμιέρα με το «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν»

Φώτης Σεργουλόπουλος και Τζένη Μελιτά έκαναν πρεμιέρα το μεσημέρι της Δευτέρας 10/10 με το «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν». Οι δυο τους δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για το ξεκίνημα της εκπομπής τους, ενώ «τρόλαραν» με τον δικό τους τρόπο τον τίτλο που επέλεξαν.

«Είχα πάρα πολύ μεγάλη ανυπομονησία. Ήθελα να ξεκινήσει γιατί όλο αυτό το ταξίδι αυτής της εκπομπής έχει ξεκινήσει μερικούς μήνες τώρα. Νιώθω πάρα πολύ χαρούμενος και θα ήθελα να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ διότι με αυτή την εκπομπή συνειδητοποίησα ότι όλα αυτά τα χρόνια που είμαι στην τηλεόραση έχουν μετρήσει πολύ όμορφα πάνω μου.

Με το που έκανα ένα κάλεσμα στους συνεργάτες, δεν υπήρχε ούτε ένα “δεν μπορώ”. Υπήρχαν όλοι εδώ αμέσως με το κέφι τους που ήξερα. Είναι άνθρωποι με τους οποίους έχω συνεργαστεί και μερικούς που ήθελα να συνεργαστώ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που δουλεύετε εδώ. Είναι μεγάλη μου χαρά και θα πάμε ωραία νομίζω», είπε στην έναρξη ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Με τη σειρά της, η Τζένη Μελιτά είπε στον Φώτη Σεργουλόπουλο: «Ξέρεις πόσο άγχος είχα τις προηγούμενες ημέρες, αλλά ξύπνησα με ένα μεγάλο χαμόγελο. Σήμερα, με αυτό το χαμόγελο είπα “ώπα! εδώ είμαστε”. Είναι μεγάλη μου χαρά, γιατί ξέρεις ότι σε θαυμάζω πολύ κυρίως γι’ αυτό που είσαι και δευτερευόντως για αυτά που έχεις κάνει στην τηλεόραση».

Δες όσα είπαν στην έναρξη της εκπομπής ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά:

Στη συνέχεια, οι δύο παρουσιαστές τρόλαραν με τον δικό τους τρόπο την ονομασία της εκπομπής!

Read More

And More