Φώτης Σεργουλόπουλος και Τζένη Μελιτά σχολιάζουν τις φήμες για σχέση Στάνκογλου – Χρηστίδου με ένα ιδιαίτερο σκετς

Με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο, θέλησαν να σχολιάσουν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά τις εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης και το πώς διαχειρίστηκαν τις φήμες περί σχέσης του Γιάννη Στάνκογλου με τη Σίσσυ Χρηστίδου. (διάβασε εδώ τη επιστολή του ηθοποιού προς τα Μέσα)

«Ο γνωστός ηθοποιός, ο Σεβαστίκογλου, αποκαλύφθηκε ότι έχει σχέση με μία κοπέλα από τον χώρο μας. Το ήξερα από τον προηγούμενο Ιανουάριο», είπε αρχικά η Τζένη Μελιτά, χρησιμοποιώντας ένα όνομα με κατάληξη ίδια με εκείνη του επιθέτου του Γιάννη Στάνκογλου.

«Ο Σεβαστίκογλου; Εγώ το ήξερα αλλά δεν ήθελα να μιλήσω, το ήξερα από τον Αύγουστο. Γιατί δεν μίλαγες; Αν ήξερες κάτι, θα έπρεπε να το πεις», της απάντησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Είναι παρουσιάστρια; Ααα… καλημέρα και πάλι», πρόσθεσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, όταν η συνεργάτιδά του τού αποκάλυψε την επαγγελματική της ιδιότητα.

«Θα αφήσουμε υπονοούμενα για το ποια είναι η παρουσιάστρια…. καλημέρα και τούμπαλιν. Δεν μας νοιάζει που είπε ότι δεν ισχύει, εμείς το λέμε. Εγώ δεν είμαι πάντως… ούτε παρουσιάστρια, ούτε με τον Σεβαστίκογλου. Οπότε ξεγράψτε με εμένα, πηγαίνετε αλλού να τη βρείτε», είπε χαριτολογώντας με νόημα ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Read More

And More