Φώτης Σεργουλόπουλος-Μαρία Μπακοδήμου: Έφτασε η στιγμή για να βρεθούν και πάλι μαζί μπροστά στο γυαλί;

Φώτης Σεργουλόπουλος και Μαρία Μπακοδήμου… Μαρία Μπακοδήμου και Φώτης Σεργουλόπουλος! Πρόκειται μακράν για το πιο επιτυχημένο τηλεοπτικό δίδυμο. Πρόκειται μακράν για το πιο λατρεμένο τηλεοπτικό δίδυμο, το οποίο πρώτον κατάφερε να γράψει τηλεοπτική ιστορία, παραμένοντας στις επάλξεις για πάνω από 25 χρόνια και δεύτερον κατάφερε να αποδείξει πως στη τηλεόραση μπορούν να υπάρξουν ιερές φιλίες. Φιλίες κι όχι λυκοφιλίες… Φιλίες που να μπορούν να σταθούν υπεράνω ανταγωνισμού, υπεράνω προσωπικών συμφερόντων, υπεράνω χρημάτων… Ναι, γιατί σε αυτή τη ζωή δεν… εξαγοράζονται όλα!

Έτσι, εννοείται πως είναι είδηση η πληροφορία για το εάν ο Φώτης και η Μαρία σκέφτονται κάποια στιγμή να ενώσουν και πάλι τις τηλεοπτικές τους δυνάμεις και για το εάν εξακολουθούν να καταστρώνουν κοινά, τηλεοπτικά σχέδια. Η κάμερα του “Φτιάξε καφέ να στα πω”, συνάντησε σήμερα τον αγαπημένο παρουσιαστή, ο οποίο κι απάντησε μεταξύ άλλων για το Μαράκι του:

“…Θα δούμε αν θα ξανά συνεργαστούμε με την Μαρία. Ποτέ δεν λέω όχι. Περνάμε αυτή την περίοδο που κάνουμε αυτά τα πράγματα και θα δούμε τι θα κάνουμε μετά. Δεν έχω πει στη ζωή μου για κάτι ότι “δεν θα το κάνω”. Τα πάντα στη ζωή μου τα αντιμετωπίζω όπως έρχονται. Μπορώ να μιλάω μόνο για το παρόν. Δεν μπορώ να μιλάω για το τι πρόκειται να γίνει, το τι φαντάζομαι ότι μπορεί να γίνει. Γιατί είναι στα πλαίσια της φαντασίας, δεν είναι στην πραγματικότητα…”

Read More

And More