Φώτης Σεργουλόπουλος: «Ο γιος μου ζητάει αδερφάκι»

Καλεσμένος στην εκπομπή, Αυτός και ο Άλλος βρέθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε ανοιχτά σε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη, από τα νεανικά του χρόνια, την τηλεόραση, μέχρι την απόκτηση του γιο του.

Ο Φώτης Σεργουλόπολος για την αποχή του από την τηλεόραση

«Ήμουν τρία χρόνια εκτός τηλεόρασης. Δεν είχα πολλές προτάσεις. Ασχολήθηκα με τον εαυτό μου και την οικογένειά μου, το παιδί μου. Αυτό ήθελα να κάνω. Ταυτόχρονα συνέβαιναν πολλά κοινωνικά πράγματα στα οποία συμμετείχα και λίγο πολύ οι άνθρωποι της τηλεόρασης με έβλεπαν με άλλο μάτι. Με έναν ίσως προβληματισμό. Με το που σταμάτησα την τηλεόραση, δούλεψα ένα concept δικό μου εδώ και τρία χρόνια και αυτό θέλω να κάνω», είπε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Και συνέχισε: «Στην τηλεόραση βλέπω ό,τι μου κάτσει. Με την πανδημία όλοι ανακαλύψαμε τις σειρές που βγαίνουν σε πλατφόρμες και μας ενθουσίασαν. Έχω δει Bachelor και έχω μείνει άφωνος. Είναι εξωπργματικό που μπορεί να σε πάρει. Θα το δω λίγο αλλά ο χρόνος μου είναι πολύτιμος», συμπλήρωσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Η αναφορά στις σεξουαλικές του προτιμήσεις

«Όταν το ανακάλυψα ότι είμαι γκέι, αγχώθηκα. Δεν ήξερα πώς να το εκφράσω ερωτικά. Αυτό που με έσωσε ήταν μπήκα στη δραματική σχολή, σε ένα περιβάλλον ανοιχτόμυαλο. Τότε βρήκα όμοιούς μου. Τότε βέβαια ήμασταν ό,τι λάχει. Στον στρατό πήγα μετά τη δραματική σχολή. Μπήκα 21 ετών και με πάνε στην Κρήτη. Μπήκα σε μια ιστορία που έκανα παρέα με luben ανθρώπους στην Κρήτη. Ένας δούλευε ως τσατσά σε οίκο ανοχής. Εκεί γνώρισα τη Βούλα και κάναμε παρέα. Πήγαινα εκεί καθόμουν στο σαλονάκι και τα λέγαμε με τη Βούλα. Να πω ότι οι οίκοι ανοχής μου αρέσουν πάρα πολύ», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Η αποκάλυψη για τον γιο του

«Αισθάνθηκα μπαμπάς όταν άρχισα να του μαθαίνω τα πρώτα πράγματα. Μου έχει ζητήσει αδερφάκι, δεν το σκέφτομαι. Θα ήθελα να έχω και 2 και 3 παιδιά, αλλά δεν γίνεται, δεν θέλω άλλο. Νομίζω ότι έχει πάρει την απροσεξία μου, τη θεατρικότητα και το χιούμορ. Με τον Γιώργο μου αρέσει να βλέπουμε ταινίες, να τραγουδάμε, να πηγαίνουμε ταξίδια. Θα ήθελα να του μεταδώσω την τιμιότητα, την ελευθερία, τον ρατσισμό, του έχω μιλήσει γι αυτά. Ο Γιώργος είναι μία από τις ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Όσο για την παραδοχή του λάθους του στη Eurovision ο Φώτης Σεργουλόπουλος δήλωσε: «Ο κανόνας της Eurovision είναι ότι με το που αρχίσει η νότα σταματάς να μιλάς. Ήταν στρεσογόνο. Όταν προλογίζει τη Βόρεια Μακεδονία η Μαρία, βλέπουμε το FUR Macedonia και βλέπει το Macedonia. Εγώ εκείνη τη στιγμή δεν το κατάλαβα, εκείνη το κατάλαβε. Η ΕΡΤ αντέδρασε αμέσως. Είχαμε ακουστικά και μας ρωτάνε “Είπατε Μακεδονία;” απαντήσαμε ναι και υπήρχε παύση. Ήταν άβολο, δημιούργησε πρόβλημα και στον κόσμο που το έβλεπε. Ζητήσαμε να παραιτηθούμε και δεν έγινε δεκτό. Δεχτήκαμε πολύ μεγάλο bullying. Μπορεί να το είχα πάθει κι εγώ. Ήταν ένα διπλωματικό λάθος. Φυσικά και θα παρουσίαζα τώρα τη Eurovision, όμως ο Γιώργος Καπουτζίδης το κάνει εξαιρετικά», κατέληξε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Read More

And More