“Fuego” στα τηλεοπτικά πλατό! Αυτή είναι η πρόταση-φωτιά στην Ελένη Φουρέιρα…

“Fuego” στα τηλεοπτικά πλατό! Με άλλα λόγια; Η Ελένη Φουρέιρα δέχτηκε πρόταση-φωτιά από κανάλι, προκειμένου η νέα σεζόν να την βρει ξανά στις τηλεοπτικές επάλξεις.

Σου λέει καλά την είχαν πέρσι εκεί στον ΑΝΤ1 στο “So you think yoy can dance”; Να μην σπεύσουμε να της κάνουμε κι εμείς πρόταση για του χρόνου, τώρα που έβαλε… φωτιά σε όλη την Ευρώπη, με την εκρηκτική της εμφάνιση στη Eurovision; Γιατί όπως και να το κάνουμε, η επόμενη χρονιά, θα είναι η χρονιά της Ελένης, μετά την δεύτερη θέση που κατάφερε να χαρίσει στη Κύπρο.

Έτσι, σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που μετέδωσε σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της “Φτιάξε καφέ να στα πω”, η γνωστή τραγουδίστρια δέχεται στενή πολιορκία από τους ιθύνοντες του Epsilontv, προκειμένου η brand-new τηλεοπτική σεζόν να την βρει στο κανάλι των Μελισσίων.

Πιο συγκεκριμένα η διοίκηση του Epsilon θέλει την Ελένη να κρατήσει τον κορυφαίο ρόλο στην κριτική επιτροπή του fresh μουσικού τάλεντ-σόου , “La Banda”, το οποίο θα έρθει στους δέκτες μας και υπόσχεται να μας καθηλώσει. Ένα τάλεντ-σόου το οποίο θα βγει στον αέρα, για ν΄ ανακαλύψει την επόμενη, μεγάλη ανδρική μπάντα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ραντεβού με την διοίκηση του Epsilon για το “La Banda” έχουν κάνει μέχρι στιγμής οι: Θοδωρής Μαραντίνης, Αναστάσιος Ράμμος και Άρης Μακρής.

 

Read More

And More