Site icon TLIFE

FY μετά τον γάμο του με την Αλεξία Κεφαλά: «Η δημιουργία οικογένειας δεν είναι ακόμα στα πλάνα μας, έχουμε ήδη τρεις γάτες»

Λίγες ημέρες μετά τον πολυτελή γάμο του με την εκλεκτή της καρδιάς του, Αλεξία Κεφαλά ο FY παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Σιδηρόπουλο.

«Είχα φουλ άγχος την ημέρα του άγχους, εννοείται. Ποιος δεν έχει άγχος τέτοιες μέρες; Η νύφη πάντως δεν με πάτησε γιατί… είχα κάνει δυο βήματα πιο κει. Δεν θα με πατούσε έτσι κι αλλιώς, εντάξει, αλλά έτσι για το show» ανέφερε αρχικά ο τράπερ.

«Όταν της έκανα την πρόταση γάμου, δεν φοβήθηκα μην μου πει όχι αλλά είχα άγχος για το τι θα πω. Είχα κάνει προετοιμασία πόσες μέρες για το τι θα πω και εν τέλει δεν είπα τίποτα. Είπα κάποια πράγματα αλλά είχα προετοιμάσει να πω άλλα, ό,τι να ναι. Έχουμε ήδη παιδιά, τρία, απλά είναι γάτες. Δεν είναι ακόμα στα πλάνα μας η δημιουργία οικογένειας, θα δούμε. Ακόμα δεν έχουμε σκεφτεί πότε θέλουμε, θα δούμε» αποκάλυψε ο FY.

© 2025 tlife.gr