Γέννησε η Ρούλα Σταματοπούλου: Το ανακοίνωσε on air η Ελένη Μενεγάκη

Η Ρούλα Σταματοπούλου γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι και το χαρμόσυνο γεγονός ανακοίνωσε η Ελένη Μενεγάκη, λίγη ώρα μετά το ξεκίνημα της σημερινής της εκπομπής.

Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε τη χαρά της με την ευτυχία που βιώνει η γνωστή make up artist και συνεργάτιδά της για πολλά χρόνια.

«Αν και έχουμε μία ροή έτοιμη, φτιαγμένη όπως πάντα, όταν βγαίνουν ωραία γεγονότα, θέλουμε πάρα πολύ να τα λέμε. Είμαι πολύ χαρούμενη και θέλω να στείλω τις ευχές μου στην αγαπημένη μου και για πολλά χρόνια συνεργάτιδά μου Ρούλα Σταματοπούλου που πριν από καμία δυο ωρίτσες απέκτησε το μωράκι που περίμενε όλη αυτή τη σεζόν. Να ‘σαι καλά Ρουλίτσα μου, να απολαύσεις τον γιόκα σου, να είναι ωραίος σαν τη μανούλα και γλυκός σαν τον πατερούλη και να περνάτε μοναδικές στιγμές μαζί» είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

Και λίγο αργότερα πρόσθεσε για την εγκυμοσύνη της Ρούλας Σταματοπούλου πως «ήταν κάτι που το ζήσαμε εξ αποστάσεως, όλη αυτή την ωραία διαδρομή μαζί. Χαίρομαι πολύ! Μπράβο ρε Ρουλάκι».

Η Ρούλα Σταματοπούλου είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της με ένα συγκινητικό βίντεο και ένα συγκινητικό κείμενο.

«Με έναν φάκελο, που μέσα είχε μια κάρτα και έναν υπέρηχο , έτσι έμαθε η μανούλα μου πριν την πρωτοχρονιά τα ευχάριστα!!!
Η μανούλα μου αυτή η υπέροχη που ποτέ μα ποτέ δεν με πίεσε για το ποτέ θα γίνω μάνα… Με έβλεπε και με καμάρωνε ότι δούλευα πολύ γιατί μου άρεσε και ήμουν χαρούμενη πολύ με αυτό! Δεν της είχα δείξει βέβαια και ποτέ ότι καιγόμουν να δεσμευτώ κάνοντας ένα παιδί γιατί μου άρεσε να είμαι ελεύθερη και ανεξάρτητη και να κάνω αυτά που θέλω και όποτε θέλω!

Όχι ότι δεν ήταν το όνειρο της ή και ο καημός της όπως κάθε μάνα να δει τα παιδιά της να γίνουν κάποια στιγμή κι αυτά γονείς…
αλλά αυτό που έκανε μόνο ήταν να με εμψυχώνει για την ίδια την ζωή…!!!!! λέγοντας μου ότι θέλει μόνο να με βλέπει να είμαι ευτυχισμένη οποία και να είναι η επιλογή μου.. ούτως ή άλλως μου λέει δεν είναι και υποχρεωτικό όλες οι γυναίκες σώνει και ντε να γίνουν μάνες…. αυτές είναι παλιές ιδέες μου έλεγε! Και έχει απόλυτο δίκιο!!!!!

Φανταστείτε λοιπόν όταν ήρθε η ώρα που εγώ ένιωσα έτοιμη γι αυτό το θαύμα , και το ένιωσε η ψυχή μου το μέσα μου το είναι μου,
ούτε καν το γνώριζε αλλά ούτε καν της πέρναγε και από το μυαλό ότι θα μπορούσε να μου συμβεί αυτό.

Όταν λοιπόν της έδωσα τον φάκελο νόμιζε ότι είχε χρήματα μέσα τον μπουναμα της δηλαδή για της γιορτές και ντρεπόταν να το ανοίξει μπροστά σε όλους. Αχ σ αγαπώ μανούλα μου για όλα αυτά που είσαι και για όλα αυτά που μου έδωσες! Γιατί δεν μπορείτε να φανταστείτε ποσό σημαντικό είναι να σ αγαπάνε γι αυτό που είστε και όχι γι αυτό θέλουνε να είστε!
Πάρτε λοιπόν μια μικρή γεύση από την ανακοίνωση στην υπέροχη μανούλα μου».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roula Stamatopoulou (@larou1)

Read More

And More